[KJS] IX Rajd Toyoty - Bydgoszcz 02.06.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
>> REGULAMINEJSZYN <<

kto będzie a kto nie? :>

jak Bozia pozwoli, musze sprzedac jakis organ wewnętrzny bo puki co to lipa z talarami...

HEHEHE
Tylko jak będziesz sprzedawał pamiętaj ze masz conajmniej 2 organy niezbedne do życia

u mnie projekt turbo w trakcie ogarniania wiec raczej bydzie odpuszcze chociazby ze wzg finansowych

A warto sie tam u Was pojawic na tym?

u mnie projekt 16V tez w trakcie i rowniez kasy brak

-----------------
Franky Garage

he no jasne że warto

mam taką nadzieje

Dobry Wujek Seweryn też tu jest.

u nas projekt cento przekładnia głowna reanimation, projekt trabi heble tuning, projekt koszenie trawników i wogóle tak dziwnie jakoś
jako ze jesteśmy twardzi to spróbujemy po raz kolejny dojechac do mety po raz 6 z rzedu

wy nie próbujcie tylko dojedźcie

walka trwa, narazie przegrywamy 5:1 z naszym sprzetem, kiedyś musi być lepiej, a jak nie wyjdzie nic w tym roku to spowrotem przesiadka do RWD i boooooki specjalnie dla viznerowego aparatu i dla rambunia mojego ukochanego maluskiego misia kolorowego

skoro wszyscy ogarniają jakieś projekty albo handlują mięsem to kto będzie?

Cytat:
2007-05-18 22:34:10, Bizer_trikolorr pisze:
walka trwa, narazie przegrywamy 5:1 z naszym sprzetem, kiedyś musi być lepiej, a jak nie wyjdzie nic w tym roku to spowrotem przesiadka do RWD i boooooki specjalnie dla viznerowego aparatu i dla rambunia mojego ukochanego maluskiego misia kolorowego

a FWD to słabo chodzi? Zap.....ala i na dwóch kółkach da się śmigać

to nie to samo misiu.

po upalaniu poldkiem tapczanowym na tej płycie poslizgowej geba mi sie tak cieszyła jak nie pamietam kiedy

Cytat:
2007-05-18 22:58:22, Bizer_trikolorr pisze:
to nie to samo misiu. po upalaniu poldkiem tapczanowym na tej płycie poslizgowej geba mi sie tak cieszyła jak nie pamietam kiedy

Ty powinieneś startować chyba w Toyo Drifting Cup

trabantem??

Cytat:
2007-05-18 23:01:45, malin_trikolor pisze:
Ty powinieneś startować chyba w Toyo Drifting Cup

Dziś!
Bydgoski Katrodrom!
Zapraszamy

..a 2giego.. pewnie będe

no chłopaki latają bokami a jeszcze 2-3 czerwiec jest IV festiwal Motoryzacji tez na niego zapraszam bo widze ze meta kjs ma byc na lotnisku właśnie
http://www.festiwalmotoryzacji.pl/

[ wiadomość edytowana przez: fifi dnia 2007-05-19 12:23:13 ]

- Profesjonalne zawody w paleniu gumy

Ewil... jedziem usmazyc laka??