Czy chcecie mieć kącik porad z zakresu klimy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mogę pogadać z Wojtkiem Borkowskim (właściciel firmy z klimą w Jankach), może będzie chętny na odpowiadania na Wasze pytania..
Oczywiście dla niego była by to reklama a dla nas jakiś dostęp do wiedzy..
Co Wy na to??

spoko ja jego reklame moge wyswieltac na zmiane z Jedrasikiem
niech da nam tylko znizki

Jeżeli o mnie chodzi, to porada kogoś, kto zajmuje sie klimatyzacjami na codzień, bardzo by sie przydała.
Oczywiście zgadzam sie z Lasombrą i podpisuję się wszystkimi kończynami pod tym, aby może zaistniały jakieś zniżki. (choć członkiem klubu nie jestem )

Sądzę, że to jest wogóle świetny pomysł na porady! natomiast co do tego wątku to ja poproszę o taką poradę : jak mam zarobić na klimę (najlepiej jeszcze przed latem )
Poważnie super pomysł : reklama w zamian za porady.
pozdrawiam wicio

Pomysł b.dobry szczególnie jeśli gościu zna się na rzeczy!....od kiedy mam klimę to mam też wrażenie,że na 98 % warsztatów potrafią tylko sprawdzić szczelność /nie zawsze dobrze/ i napełnić układ /też nie zawsze dobrze/...cokolwiek poza tym zakresem czynności to dla nich SCIENCE-FICTION!!....więc ktoś kumaty to bezcenna persona!

tak poważnie, każda dobra rada pewnie jest mile widziana ( Maćku pewnie da Ci deczko luuuzu ) ale swoją drogą to ewolucja która zmierza do pierwszeństwa ponad innymi klubami które jush są i były przed nami!!!!
ja jestem za opcją
pozdrawiam wicio (lekko zniesmaczony nieobecnością Maćka ) tego Maćka!!!!!!!!
pozdrawiam wicio!
p.s. hm.........nie taki zniesmaczony
pozdrawiam

Myślę, że to dobry pomysł.
Może na tych samych zasadach chciałby nam pomóc Pan Jacek, którego osobiście nie znam, ale o którym dużo dobrego piszecie?

Ja tez jestem za szczegolnie ze w te wakacje chce odpalic nie dzialajaca od 1.5 roku klime.