Noc świętojańska

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam temat założyłem na naszym forum i wpadliśmy na pomysł zaproszenia innych którzy mają malce i lubią namioty hehe.
jak co roku na noc świętojańską jade do brennej, fajna miejscowość w górskiej dolinie oddalona od nas o około 60-70km. impreza może folklorowa ale tam jest jakoś fajnie no i o 24 pokaz sztucznych ogni jakiego sylwester może pozazdrościć..
więc wpadłem na pomysł aby jechać większą ekipą czyli z wami, koszt nie wielki benzynka + nocleg na polu namiotowym (pole wyposażone w nowe sanitariaty i utrzymane w czystości, w końcu dba o nie sam jezus dawid wie o kogo chodzi) 16-18zł za dwie osoby w tym już postuj auta pod namiotem. są miejsca na ognisko więc problemu niema jest pole do siatki rzeka 50m góry. termin wyjazdu 23-24 czerwca godzina do dogadania.koszt mały a im więcej osób tym lepiej więc pisać mnie tu kto by jechał

wyjazd już prawie za tydzień i moje pytanie kto by jechał od nas mam 5 pewnych aut a pole namiotowe pomieści jeszcze więcej więc kto jedzie bo tzreba już miejsce zebrania ustalać godzine wyjazdu itp.

Witam!!!
W tym roku nie dam rady....Mam troche za daleko jakies 1800km Ale w przyszlym roku nie bedzie problemu.
Pozdrawiam

Noc swietojanska fajna sprawa. Inaczej nazywana zdaje sie noca Kupaly. To dzien w ktorym bede slubowal wiernosc malzenska.

Sorry za OFF TOP ale tak mi sie jakos zebralo.

Cytat:
2007-06-13 08:41:21, borysirl pisze:
To dzien w ktorym bede slubowal wiernosc malzenska.

e to moje gratulacje i wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia dla Ciebie i twojej Ukochanej

no dublin troche jest daleko ale za rok czemu nie

[ wiadomość edytowana przez: pablo170 dnia 2007-06-13 10:44:28 ]

Cytat:
2007-06-13 08:41:21, borysirl pisze:
Noc swietojanska fajna sprawa. Inaczej nazywana zdaje sie noca Kupaly. To dzien w ktorym bede slubowal wiernosc malzenska. Sorry za OFF TOP ale tak mi sie jakos zebralo.

Gratulacje
Gdzie dokładnie będziesz ślubował??

Dokladnie : na zamku Ksiazat Pomorskich w Szczecinie.

Tam tez zapewne (w Szczecinie) przyjdzie mi dzien wczesniej wyprawic maly wieczor kawalerski

up