Gdzie dostane springi do Scoupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!! Temat poruszany juz wielokrotnie,lecz konkretów nigdzie sie nie doszukalem Poszukuje sprezyn obnizajacych do Scoupe. Gdzie w okolicach Wawy moge kupic lub gdzie w internecie dostane je? Dokładniej chodzi mi o springi Weiteca bo sa to jedyne w " rozsadnej cenie" w miare No chyba ze ktos mi zaproponuje cos ciekawszego i w podobnej cenie

Pozdro

Były kiedyś na MotoAllegro. Nie wiem jakiej firmy ale kosztowały 499PLN moze podejda od Dewoo
nexia

[ wiadomość edytowana przez: Tomasz1023 dnia 2007-03-03 17:54:33 ]

[ wiadomość edytowana przez: Tomasz1023 dnia 2007-03-03 17:55:06 ]

w wawie fosab jest glownym importerem
wpisz fosab.pl
i wszystkiego sie dowiesz,
z allegro podobno okazaly sie nie bardzo

Cytat:
Były kiedyś na MotoAllegro. Nie wiem jakiej firmy ale kosztowały 499PLN moze podejda od Dewoo
nexia

Takich firm kwiatków jak ta ATL TUNING,to raczej unikam i pomimo, korzystnej ceny wole zainwestowac w produkt sprawdzony i solidny
No,bo raczej nic tanszego niz Weitec nie znajde z firm juz uznanych,Eibach,H&R... Czy ktos mial juz doczynienia z tymi sprezynami,i co o nich mysli(czesc wypowiedzi juz znalazlem w archiwum).

Co do Fosabu...to nie wiem ocb,ale chyba zmienili adres str. bo nie moge ich znalezc. Bede szukal dalej...bo jak to mawiaja,kto szuka....ten znajdzie

Mam pytanie,czy moze orientuje sie ktos gdzie mogłbym dostac nizsze sprezymy tylnie..same?? Wszedze sprzedaja kompet(przod-tyl),a ja chcialbym obnizyc tyl poniewz przod mam juz obnizony,dostatecznie A moze jest ktos chetny na kupno ze mna na spolke kompletu sprezyn np.Weitec'a...i podzielilibyśmy sie przod-tyl

Mam pytanie,czy moze orientuje sie ktos gdzie mogłbym dostac nizsze sprezymy tylnie..same?? Wszedze sprzedaja kompet(przod-tyl),a ja chcialbym obnizyc tyl poniewz przod mam juz obnizony,dostatecznie A moze jest ktos chetny na kupno ze mna na spolke kompletu sprezyn np.Weitec'a...i podzielilibyśmy sie przod-tyl

hmmm ja chcialbym springi sportowe na przod ale do lantry;/ nie bardzo wiem czy od s-coupe podejda, jesli tak to mozna by sie jakos dogadac

Witam chciałbym się dowiedzieć czy do s-coupe napewno pasuje sprężyny od accenta i czy na seryjnych sprężynach od accenta s-coupe był by troszkę niższy i sztywniejszy? pozdrawiam wszystkich

nie nie nie