Konto w banku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siemka!
W jakich bankach macie konta ?
JA mam inteligo i nie jestem zadowolony, myśle nad przejściem do ING , co polecacie ?

Ja mam w WBK i mBank z czego z tego pierwszego jestem zadowolony.

czemu nie jesteś z inteligo zadowolony??
ja żadnego innego nie polecam bardziej jak tylko inteligo mam je od ponad dwóch lat i żadnego rozczarowania same superlatywy przy czym jest tak nie wiarygodnie szybkie, opłaty tez nie wygurowane jak dla mnie to na naszym rynku nie mam nic lepszego. miałem też w Mbanku kupa jak nie wiem co 2 miechy i zrezygnowałem

Ja mam w Millennium od 7 lat i generalnie jeszcze w najmniejszym szczegoliku mnie nie zawiedli Polecam

Inteligo jest najlepsze...
Mbank mam tez ale srednio jestem zadowolny

a co wam w mbanku nie pasowalo??

jak mialem firmowe konto tam to bylo ok wsio

Ja mam konto w mBanku od 5 lat i jest ok, chociaż jedyne porównanie mam do Lucas Banku, więc ciężko ocenić to w pełni obiektywnie .

Natomiast nie płacę nic za zakupy przez allegro i ebaya (mKarta), miesięczne utrzymanie konta też darmowe, więc nie narzekam i nie planuję na razie zmieniać.

ING, ING i tylko ING - zadnych tokenow, ringow, smsow czy h.. go wie czego jeszcze. Podwojny system zabezpieczen plus dodatkowy przy ruchach na koncie. Oplaty minimalne - nic wiecej nie chce. A - no w smsach o ruchach na koncie moglaby byc informacja o jego aktualnym stanie. Poza tym nic wiecej nie chce.

Ja polecam Multibank. Mam konto od 3 lat i jestem bardzo zadowolony. Oplata miesieczna 3zł (w tym ubezpieczenie na wszystkie formy utraty pieniedzy) darmowe przelewy, bez prowizji z bankomatow BRE (Mbank, Multi i Bre) WBK i wszystkich euronetow. Dostep do internetu 24/h i darmowe oplaty allegro, ebay itp.

W zeszlym roku pracowalem w tym bank i wiem jak to wyglada od kuchni, tak wiec smialo moge polecic.

Jesli chodzi o banki do odradzania (wiem cos o tym, mam wielu znajomych w branzy) to Lucas i CitiBank dosyc slabo traktuja klientow.

Pozdrawiam

Citi ma kijowy system bankomatow, malo ich jest generalnie i z innych sie duzo placi jak chce sie wyplacic...

Lap

mBank, mBank i tylko mBank

inteligo...pewnie dlatego ze mam 10m do bankomatu PKO hehe

zrezygnowałem właśnie z inteligo , powód: brak zdolności kredytowej.ale uwaga-- przeniosłem sie do pko (z funkcją inteligo - lecz to zupełnie inne banki) i tam przy tych samych zarobkach bez problemu dostalem limit debetowy - gdzie przypominam w inteligo niet.
w pko mam zdolnosc i moge wziac kredyt. prawdą jest ze działają oba banki super szybko, wielki +
no i bankomatów od groma w kazdym miescie

dobrych kilka lat mbank,zadnych problemów

inteligo rox

mBank

Cytat:
2007-06-19 23:03:39, Zuraw pisze:
ING, ING i tylko ING - zadnych tokenow, ringow, smsow czy h.. go wie czego jeszcze. Podwojny system zabezpieczen plus dodatkowy przy ruchach na koncie. Oplaty minimalne - nic wiecej nie chce. A - no w smsach o ruchach na koncie moglaby byc informacja o jego aktualnym stanie. Poza tym nic wiecej nie chce.

Też popieram.
Tylko ING. Fakt, płacę chyba 15 zł miesięcznie ale za to mam wszystkie przelewy free, to samo zlecenia stałe, bezpłatną wypłate kasy ze bankomatów wszystkich banków w Polsce, zaden problem z debetem, kartą kredytową, kredytami itp + to co napisał Żuraw. Opłata 1,5 zł za kartę bankomatową miesięcznie ale jak zapłace nią na kwotę 300 zł miesięcznie to nie płacę,a ponieważ za wszystko płacę kartami to opłaty nie ponoszę.
Do tego w razie problemu wole iść do konkretnego oddziału i wyjaśnic problem niż wisieć na infolinii. Ponadto inaczej na świecie patrzą na karty kredytowe ING, Citibanku itp niż Lukasa, mBanku itp.

czyli kupa, w mbanku jedynie za przelew płace 0,50zł, wypłaty free, prowadzenie knta free, a przelewów w miesiącu mam może 2, 3. Płace za to co zrobie, a nie za to co "zrobiłbym" jak niema Cie np. w polsce to też płacisz, w takim razie takie konto to kicha

BPH najwieksza siec bankomatow, prejrzysty system netowy, stosunkowo niewielkie oplaty...

ja trzymam kase w koncie u mamy