[s] polonez caro GLD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rok. 1996, pierwsza rejestracja 97r.
silnik w stanie bardzo dobrym. Fotele inter groclin. Ogólnie sprawdzam czy kogos by to interesowało. Cena: 4 tys.

hej
a jak z przebiegiem? jak z buda? nie tylko chodzi mi o blache ale i o konstrukcje..diesel lubi ja troche rozruszac...
a jakies zejscie z ceny planujesz?

zejść z ceny nie planuje gdyż za dużo w to auto włożyłem pracy i pieniędzy. Przebieg teraz juz 260 tys. Konstrukcja jest nie naruszona.

O ile dla samego silnika ten przebieg nie jest jakąś tragedią, to reszcie podzespołów nie wróże zbyt dobrej kondycji. Oczywiście mogę się mylić, bo mogą być powymieniane.

będę szczery...skrzynia jak sie zagrzeje, chodzi głośniej od silnika , most?... jak w PKSie wyje(przesadziłem- słychać go ale tragedii nie ma) Zawiecha wporządku bo wszystko robie na bierząco. Skrzynie jak sie rozleci tez sie zrobi, a most to przezyje nas wszystkich

minał rok od wystawienia tu poldkaa i teraz juz raczej chcialbym go sprzedac.Cena 2500zł. Felgi aluminiwe + kola zimowe. Wygląd sie nie zmienil.Przebieg jest juz 82 tys, a czy 100 czy 200 to juz nie wiem bo rozni ludzie roznie mi mówią.Wnetrze zadbane, fotele nigdzie nie pretarte.2 super oponki załozyłem, nowy akumulator, filtr powietrza, paliwa itp.Autem jezdze na codzien, troche po Polsce jezdzilem takze wszystko musi byc sprawne.Hak.Jakktos chcialby kupic to dzwonic, dogadamy się.Mój nr.: 0 692 057 750

2200zł