Kubica startuje w wyścigu F1 -

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem, jest osobny topic o F1. Ale to wydażenie zasługuje na osobny temat.

Villeneuve nie jest w stanie kierować . BMW Wystawia Roberta Kubicę do najbliższego wyścigu. Już dziś zaczynam trzymać kciuki. Tak więc z góry sory za literówki.

ja tez, oby dobrze poszlo

To wielka szansa dla Kubicy, tylko żeby się nie spalił bo wiadomo jak to jest na treningach i testach jest wszystko OK bo nie ma ciśnienia
Trzeba być dobrej myśli
Trzymam KCIUKI
KUBICA BO BOJU!!!

[ wiadomość edytowana przez: Paint dnia 2006-08-02 21:24:01 ]

To naprawdę wielki wręcz historyczny występ

Jest już nawet info na Onecie

Trzymam kciuki.

Niop... rowniez trzymam kciuki...

powinno byc niezle... koles z Polski to sie wystarczajaco po kraju najezdzil wiec wie co i jak

a jak dostanie miejsce w podstawowym skladzie w nastepnym sezonie... no... to w kraju zapanuje Kubico mania

To juz dziś...
godz 14:00

Kubica dostał się do stawki najlepszych 10 (trachę dzięki sędziom, którzy ukarali Alonso i Schumachera dodatkowymi 2 sekundami w kwalifikacjach), ale zawsze....
Co ciekawe - zdeklasował kolegę z teamu.

A szum w światku F1 jest wielki. Dziś na stronie głównej F1 jest artukuł o Robercie i osobno wyłączny wywiad. Nie pamiętam, żeby ktoś cieszył się aż takim zaintersowaniem.

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2006-08-06 09:44:07 ]

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2006-08-06 09:44:30 ]

Łezka mi się w oku kręci, myślałem że nie dożyję dnia w którym Polak wystartuje w F1.

Kiedy oglądałem nieodżałowanego Ayrtona Sennę na przełomie lat 80 i 90tych to nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło że kiedyś ktoś porówna naszego rodaka do tego brazylijskiego arcymistrza....

HUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spełniło się moje kolejne życiowe marzenie (z dzieciństwa) ....

Życie jest piękne

Piękny debiut, 7 miejsce i 2 punkty. Gratulacje.

Z przerażeniem patrzyłem na pierwsze okrążenia.....trzeba przyznać że Robert miał naprawdę Dużo Szczęścia ...warunki koszmarne...zresztą...co dużo mówić...chyba z 9 zawodników się "przejechało"
Gdyby jeszcze na tych ostatnich 10 okrążeniach team bmw nieco zaryzykował i zmienił w bolidzie oponki na "slicka"...hmmm

Nieważne, to już przeszłość ...skończyło się SUPER !

P.S. przyznaję , że pierwszy raz z takim zainteresowaniem (a właściwie zapartym tchem) oglądałem F1

Cytat:
2006-08-06 17:50:27, bogdan1 pisze:
P.S. przyznaję , że pierwszy raz z takim zainteresowaniem (a właściwie zapartym tchem) oglądałem F1

ja tez

ale spoko, niezle pojechal biorac pod uwage ze wielu wielkich nie dojechalo w ogole... warunki na starcie okropne....

Nieźle pojechał ale co z tego, taki sztab ludzi, specjalistów wszelakiej maści a nie zauważyli że bolid 2kg za lekki no i zdyskwalifikowali naszego Roberta... To sobie zadabiutował...

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-06 21:26:13 ]

Jak to mowia lipton

Cytat:
2006-08-06 21:24:28, YeLonkoskY pisze:
Nieźle pojechał ale co z tego, taki sztab ludzi, specjalistów wszelakiej maści a nie zauważyli że bolid 2kg za lekki no i zdyskwalifikowali naszego Roberta... To sobie zadabiutował... [ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-06 21:26:13 ]

skąd masz tego newsa? Na str F1 nic nie ma...

No widzisz nie ma na F1 a ja to wiem, wiem juz też jaki jest powód, otóż Team BMW Sauber nie zdecydował się na zmiane opon i Robert tak je zjechał przez 51 okrążeń, że wyszło właśnie o 2 kg za mało...

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-06 21:38:19 ]

Na wocie podczas trwania programu przeleciala wiadomosc u dolu ekranu o dyskwalifikacji Kubicy za te piepszone kg. Podobno dlatego ze Kubica niezmienil opon. Mial tak zdarte ze niby te 2kg gumy zostaly na aswalcie. Jutro pewnie dowiemy sie konkretow wiekszych

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2006-08-06 21:39:05 ]

No i byłem szybszy od szybkiego Bartusia

Z tym, że o dyskwalifikacji wiedziałem jakieś pół godzinki temu, o oponach faktycznie przeczytałem na WOT'cie

No to szkoda. Wielka szkoda...
A przy okzaji jednak zapunktowało Ferrari - Massa i Schumacher. Dla mnie

Cytat:
2006-08-06 21:24:28, YeLonkoskY pisze:
Nieźle pojechał ale co z tego, taki sztab ludzi, specjalistów wszelakiej maści a nie zauważyli że bolid 2kg za lekki no i zdyskwalifikowali naszego Roberta... To sobie zadabiutował... [ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-06 21:26:13 ]

kurwa kurwa kurwa