Kupno samochodu na prezent

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chodzi o to ze w luty/ marzec chce kupic Bąka siostrze na slub w prezęcie i własnie nie moge nigdzie znależ informacji jak z jego rejstracja (na siebie niechce go brac bo nigdy nie bede miec znizek znajac siostre ) Szukałem na forum ale nie znalazłem jesli temat był juz przerabiany to proszę o linka. Bardzo dziekuje za wszelkie info na ten temat

nic innego niechodzi w gre, bo bez jej wiedzy na nia kupic i zarejestrowac niemozesz;]

ewentualnie bierzesz jej dowód osobisty siostrze możesz wykraść podpisujesz umowe kupna sprzedaży, wypisujesz sobie upoważnienie i idziesz go rejestrować, teraz są nawet firmy co sie zajują rejestracją autek czyli taki pośrednik. Może nie do końca legalny sposób ale da sie to zrobić

Try3ek mi tylko chodzi o umowe przeciez za rejstracie nie bede płacici to juz jej problem

Dzieki za info

sprawajest dosc prosta kubujesz boba zumowa na siebie a nastepnie spisujesz umowe miedzy toba a siostra juz po slubie weselu i poprawinach wazne jest tylko to by od mometu zakupu do spisania i zlozenia drugiej umowy nie minol miesiac czasu czyli generalnie po spisaniu umowy z siostra dopiero wtedy oboje idziecie do wydzialu komunikacji i tyle nie ponosicie zadnych dodatkowych kosztow ja generalnie tak ze swoim autem zrobilem kupilem je na siebie a nastepnie spisalem umowe z matka zeby na nia zarejestrowac auto poszlismy oboje do wydzialu komunikacji i bylo zalatwione aha no i wartosc auta nie moze przekraczac 1000zl oraz najlepiej jak na obu umowach kupna sprzedazy bedzie widniala ta sama kwota

Dziek kwota bedzie pewnie 200-300zł w zaleznosci za ile wytarguje za baka w dobrym stanie pewnie tak zrobie dzieki