MotoNews.pl

[k] stary motor...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupie jakis stary moterek o malej pojemnosci(niemam prawka kat A) tak zeby se pojeździc....moze byc w złym stanie ..WAZNE zeby Jeździl

Jak się złomem zarazisz (poza espero)to "se"nie pojeżdzisz .Chyba ,że lubisz grzebać przy piżdzikach.Stary ,w miare tani i niezbyt awaryjny to simsonek .A w razie czego dość łatwo opchnąć go emerytowi "na ryby".Stara data wierzy w to co od niemca-i ma rację.To nie to co gniotsa nie łamiotsa lub od pimpongów(") To w świadomości pokoleń ma coś z kriksmarine,luftwafe i wremachu a nie wojen w mandżurii

nikt niema nieposiada starego piździka w piwnicy albo garazu??

W gliwicach wjeżdzając od strony Mikołowa na pierwszych światłach za zjazdem z autostrady jest komis/złom i tam jest dużo klasyków, ale najpierw trzeba by przy nich troche pogrzebać. ALe z tego co widziałem wybór jest duży

Pozdrawiam

Cytat:
2007-06-10 09:05:23, robertkaluza pisze:
W gliwicach wjeżdzając od strony Mikołowa na pierwszych światłach za zjazdem z autostrady jest komis/złom i tam jest dużo klasyków, ale najpierw trzeba by przy nich troche pogrzebać. ALe z tego co widziałem wybór jest duży Pozdrawiam

MOżesz jakies b. szczegółowe info?
PLISSS!!!!

Cytat:
2007-06-10 23:54:13, pyrekcb pisze:
MOżesz jakies b. szczegółowe info? PLISSS!!!!

Z tego co widziałem, to głównie są tam motorowery, ale motorków tez jest kilka. Niedawno stała tam MZ, ale ta stara z dziwną lampą z przodu (bodajże jaskółka na nią mówili), był też jakiś inny ze znaczkiem BMW, ale wiecej nie wiem, bo sie nie znam. Ogolnie dużo ma tego typu pojazdów, co jakiś czas ma tam syrenkę, trabanta itp. Dzisiaj będe tamtędy przejezdzał to sie przyjze

Pozdrawiam

Tutaj masz stare piździki

ja też nie mam prawka ale za to 105 koni i 65 momentu starczy

Cytat:
2007-06-11 06:48:08, robertkaluza pisze:
Z tego co widziałem, to głównie są tam motorowery, ale motorków tez jest kilka. Niedawno stała tam MZ, ale ta stara z dziwną lampą z przodu (bodajże jaskółka na nią mówili), był też jakiś inny ze znaczkiem BMW, ale wiecej nie wiem, bo sie nie znam. Ogolnie dużo ma tego typu pojazdów, co jakiś czas ma tam syrenkę, trabanta itp. Dzisiaj będe tamtędy przejezdzał to sie przyjze Pozdrawiam

Zerknij proszę, tak konkretniej!!!
Pozdr. P.

Cytat:
2007-06-11 10:04:40, pyrekcb pisze:
Zerknij proszę, tak konkretniej!!! Pozdr. P.

A co Cie konkretnie interesuje? bo często stoję w korku przy tych motorkach. Chcesz motorower, czy motor? moze wezme aparat i strzele jakies fotki?

Pozdrawiam
Robert

nieposiada nikt starego motoroweru albo moze ktos ma rodzinke na wsi ??