| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2007-06-25 08:48:02 Takie pytanko do osob posiadajacych CB w naszych esperakach
Gdzie macie CB zamontowane
jakies fotki?? ![]() |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-06-25 10:01:16
eeh..to LENISTWO
Taka odpowiedź...Wyszukiwarka ! i taka podpowiedź...jakbyś tak looknął na zupełnie świeżo poruszony na tapecie temat
wątek .."Montaż CB" ! |
Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2007-06-25 10:13:18 tamten watek znam ;p myslalemz e fotki w ten powklejacie ;p |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2007-06-25 10:16:06 Najdłuższy wątek poświęcony CB Radio
Tam znajdziecie wszystko co potrzebne aby cieszyć się z pasma obywatelskiego 27MHz
A może by tak modowie podwiesili ten wątek, np. w poradach, bo rzeczywiscie jest tu sporo wiedzy zgromadzonej a on spadł w zaświaty |
Wolf_Gliwice Photo Story Master Espero 1,8 CD LPG Gliwice | 2007-06-25 10:19:21
Montaż w dużej mierze zależy od tego jakie masz radio. Ja za namową Krzycha, Bogusia i Kolbera /jeszcze raz dziekuję za pomoc przy zakupie / mam Cobrę 19 i idealne miejsce na taki gabaryt jest w podłokietniku. Radio idealnie wchodzi w tą przestrzeń.
Plusem jest to, że nic nie przykęcasz, nie demolujesz półki pod radiem, masz swobodny dostep do pokręteł i w razie czego wyjmujesz z podłokietnika i chowasz pod siedzenie jak Ci nie jest potrzebne. Co do zdjęć ... jak odbiorę esperaka po naprawie głowicy to przeslę Ci kilka. Pozdrawiam. |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2007-06-25 14:55:30 antenke proponuje na środku maski!! ![]() |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-06-25 22:16:12 TAK TO WYGLĄDA U MNIE
Radio wg mnie najrozsądniej - Uniden 520 + jakaś dobra antena najlepiej na środku dachu jak nie chcesz dziurawić to uchwyt na rogu klapy.... ja mam lemma AT 1200 , dla mnie wystarcza
fotki masz wyżej pozdro |
piotr_kulas Ford Focus (HB 3 drz ... Bydgoszcz/Tuchola | 2007-06-25 23:10:44 Ja mam radio Presidenta Harry + antene Hustlera, antena jest na magnes więc jeśli nie używam CB to chowam do bagażnika, jeśli jest mi potrzebna to wyciągam i stawiam na dach:p
Radyjko mam właściwie wsunięte tylko pomiędzy siedzenie pasażera, a obudowe hamulca ręcznego (pasuje idealnie), jest tak ustawione, że nic nie trzeba modyfikować, tylko ewentualne włączenie i głośność, jedynym dylematem jaki mam obecnie jest mocowanie gruszki, w tej chwili leży luźno pod wajhą hamulca ręcznego, nie mam pomysłu na jej umocowanie, jak jężdżę z CB to trzymam ją na kolanach :-/ Co do fotek to może jutro coś pstryknę. Pozdrawiam |