Zdecydowanie kupię obudowe lusterka...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pasażera do Espero 1995 (ta obudowa starszego typu), auto przywiezione z Niemiec już 3 lata temu.Najlepiej zielony ale także inny kolor bo sobie przemaluje.Ktoś mi gwizdnął na parkingu i teraz brzydko to wygląda.Kontakt ze mna 502 585 285 lub kizes@wp.pl.
Pomorzecie?

Pomorzemy

Jak tylko znajdziemy

Swoją drogą, żeby się połaszczyć na obudowę lusterka

ja bym miał ale tego nowszego typu koloru bordo (całe lusterko z obudową). Pewnie nie podejdzie ale może ktoś inny jest zainteresowany??
(jedyne czego brakuje to podgrzewania - szkło jest wymienione)

Sory za wcięcie się w wątek

20 zeta niepomalowana kosztuje nowa obudowa w hurtowniach z daewoo częściami.

Dziwne. Mnie jak uje*ali lusterko to tak inteligentnie, że w łapach zostało im nieuszkodzone całe lusterko. Śmieci które wokół złomero leżały miały czarny kolor i pochodziły z czarnego trójkąta.

Ale pewnie te obudowy w hurtowniach są nowego typu a ja potrzebuje starego typu
Pomożecie?

Cytat:
2007-06-09 10:26:55, kizes pisze:
Ale pewnie te obudowy w hurtowniach są nowego typu a ja potrzebuje starego typu Pomożecie?

Właśnie, że starego... na zatrzaski, wiem bo sam miałem esperaka 95 rok. No i ze 2 razy mi się udało połamać te obudowy, czy to o drzwi garażu, czy to o inne leterko..

Cytat:
2007-06-09 10:26:55, kizes pisze:
Pomożecie?

Allegro nie chce pomóc. Jak ja rok temu szukałem na allegro lusterka to same stare typy były.

W poniedzialek podzwonie po hurtowniach a na Allegro chcą sprzedac tylko kpl lusterka za 130-150zl a to zdecydowanie za drogo.Dzieki za dotychczasowe rady,czekam na kolejne.moze ktos w koncu bedzie mial.

Cytat:
2007-06-09 14:38:17, kizes pisze:
........kpl lusterka za 130-150zl a to zdecydowanie za drogo.

Od malucha kosztuje 20zł.Taka cena jest cię satysfakcjonuje? .Jak ma się zachodni,albo dalekowschodni samochód to trzeba to poczuć. .

Królik - 180 zł kosztuje nówka. 130-150 za używkę to zdecydowanie za dużo!

Cytat:
2007-06-09 23:24:22, piotr_ek pisze:
Królik - 180 zł kosztuje nówka. 130-150 za używkę to zdecydowanie za dużo!

Zamiast używki starego typu,lepiej kupić nowe i nowego typu. . Może niedługo zdaży się okazja wymiany z drugiej strony

Królik ale po co wydac 130 czy 150 za całe lusterko jak można kupić obudowę za 20

Cytat:
2007-06-12 11:11:01, krzychu_ch pisze:
Królik ale po co wydac 130 czy 150 za całe lusterko jak można kupić obudowę za 20

Do starej wersji?

Cytat:
2007-06-12 18:13:38, JaRabbit pisze:
Do starej wersji?

Tak podali

Cytat:
2007-06-08 19:21:53, Michal-500 pisze:
20 zeta niepomalowana kosztuje nowa obudowa w hurtowniach z daewoo częściami.

Cytat:
2007-06-09 11:16:44, Michal-500 pisze:
Właśnie, że starego... na zatrzaski, wiem bo sam miałem esperaka 95 rok. No i ze 2 razy mi się udało połamać te obudowy, czy to o drzwi garażu, czy to o inne leterko..

Nadal nigdzie nie mogę dostać, na Allegro znalazłem ale chcą sprzedawać tylko całe lusterka za min 150zł a ja mam wszystko ok i potrzebuję tylko ten plastik na zatrzaski. W hurtowniach mają ale do nowego typu i bez sensu jest wymiana dobrych lusterek na dobre nowe!!!
Pomocy

Katowice
Sosnowiec

A tu? Ja swego czasu w tych kupowałem. Zadzwoń jeszcze może tam, jak będą mieli to się kupi i prześle do Ciebie.

Ewentualnie tu:

Polmozbyt Bytom Sp. z o.o.
oddz. Sosnowiec
ul. Kilińskiego 14
tel./fax 032 266 11 35

Jakby co to się kupi i wyśle

Wszystkim dziękuje i chyba mam
Dzisiaj wysłałem kase i cezkam na przesyłkę (koszt dla zainteresowanych to jakieś 30zł z przesyłką.Oczywiście trzeba sobie polakierować
Dzięki.

Nie bądź finia i podaj adres sklepu gdzie żeś znalazł.
Bedzie dla innych co mają stare lusterka