Wróciłem z Włoch i trzeba zrobić parę rzeczy w Cari...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie wszyscy po dłuższej nieobecności.

Po półrocznym pobycie w kraju makaronu i pizzy wróciłem i znowu będę mógł korzystać i udzielać się na forum (Włochy to dosyć zacofany technologicznie kraj i poza dużymi miastami o dostępie do internetu można tylko pomarzyć ).

A więc, muszę w Cari zrobić kilka rzeczy a jako że mnie nie zawiodła ani razu myslę ze jej sie należy
No i tak muszę:
- wymienić oleje i wszystkie płyny (gdzie i za ile?)
- wymienić rozrząd
- wymienić tarcze (w Italii wymieniłem same klocki za 30 euro bo za tarcze chcieli kolejne 90 po rabacie!!!!) - jakie?
- wymienić uszczelkę pod kolektorem wydechowym bo fura chodzi jak traktor (gdzie i za ile?)
- wymienić wszystkie gumy przedniego stabilizatora
- zalożyć alarm (gdzie i za ile?)
- wymienić amory z tyłu (gdzie i za ile?)
- lączenie silnika i skrzyni bo się poci ale to chyba poczeka do czasu aż mi się sprzęgło skończy
- prawy bok i tylna klapa do malowania (gdzie i za ile?)

większość rzeczy zrobię sobie sam lub z kolegą ale niektóre wolałbym dać do roboty fachowcowi (w pełnym tego słowa znaczeniu ) nie dlatego, że sam nie mogę czy nie umiem ale też z uwagi na gwarancję.

Jak możecie to polećcie jakiś dobry warsztacik najlepiej niezbyt drogi ale napewno dobry (dot.zwłaszcza lakiernika) a może na coś powinienem zwrócić uwagę lub kupować lub nie części konkretnych firm?

Dzięki za wszelkie info i jeszcze raz witam po długiej nieobecności

Pozdro

Dzięki, naprawdę dzięki za ten wysyp informacji

Polecam wątek co, gdzie zrobić czyli polecany warsztaty -> >>KLIK<<