Jurajski 2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

http://www.youtube.com/watch?v=ClcMBL4j-Wk

Kopi wypluł płuca na mecie ponoć. NIe jest w stanie rozmawiać.

Gdzie reszta fotek?

Cytat:
2007-06-24 17:23:47, 5Turbo pisze:
Kopi wypluł płuca na mecie ponoć. NIe jest w stanie rozmawiać.

bo?

Kopiemu brakło paliwa ok 1km przed metą i musiał pchac auto pod wielką góre :/

Tak czy tak wielkie dzieki dla niego za naprawde rewelacyjną walke. Przegrał tylko o 0,7 sek wiec moznma powiedziec ze bylismy razem na pierwszym miejscu.

P.S. Jezeli ktos dysponuje fotkami samych maluchów prosilbym o przeslanie na lukciu_k@tlen.pl lub udostepnienie linka

Pozdro

parę osób się ze mnie śmiało przed rajdem że mi się koci zastały i tak sobie to wziołem do serca że ostatni niecały kilometr dopchaliśmy maluszka do mety.A co do jazdy myśle że jest dobrze przegralismy z Waldkiem ale utrzymaliśmy jego tempo a problemy dopadły wszystkich my mielismy problem z gaznikiem bo przerywal ale gorsza była sprawa z hamulcami bo pół rajdu przejechaliśmy na zahamowanych przednich kolach dopiero pod koniec udało się to naprawic

miałem cię kopi pchać o zdezak ale nie chciałem bym ci zaryszował zderzaka poraz pierwszy ukończyłem rajd bez jedynki i wstecznego i auto robi 4 ślady hehe, ma ktoś może jakieś fotki

korozja daj zdjecia tego ***** co zaparkowal na trasie proby pod witkiem heheh

No wlasnie, wyobrazcie sobie, ze jakis ***** zaparkowal na srodku placu, gdzie odbywala sie proba.
Co za ludzie...

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2007-06-25 18:22:22 ]

Proszę bardzo samochód ciecia co zaparkował na środku trasy

może ktoś wie kogo to

hahaha ciekawe co to za baran ;p

a najlepsze ze szukał ciecia zeby po to szedł

ma ktoś może fotki mojej subarynki

a gostek od srebnego malucha na rej KTA nie wydachowal czasem gdzies?? bo przewaznie jak go widzialem to albo na boku albo na dachu.

nie no czopek ty jestes prze chuujjjjj

niech ktos znajdzie fotki z Jurajskiego bodajże czerwiec 2005 gdzie w tym samym miejscu również owiniety taśmami stał kropka carnival

trza być twardym a nie miętkim

to cento jakoś tak znajomo wygląda

To przecież Cento Sporting Panów mateuszac i łukszac

A tu foto specjalnie dla bizera