Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() tomba Ford C-Max Tarnowskie Góry | 2007-06-30 15:15:13 Mam problem poniewaz chce kupic interfejs, ale nie wiem czy te oferowane na allegro sa wogole warte tych pieniedzy. Kupil ktos moze takie cudo? Dziala? Czy funkce zawarte w opisie aukcji sa dostepne, czy tylko mozna sobie popatrzec na parametry i nic poza tym. Bede wdzieczny za kazda opinie na ten temat i porade co kupic. Ponizej zamieszczam przykladowe linki do takich aukcji.
Interfejs 1 Interfejs 2 Skaner |
jaro850 renault megane classic Jasło | 2007-07-01 12:45:15 Witam
Moim zdaniem interfejs nr 1 odpusc sobie zupelnie, nr 2 juz pewno cos zdiagnozuje wiecej; skaner jest fajny ale tylko do odczytu niestety niewelu informacji. Mysle ze najciekawszy jest interfejs nr 2. Osobiscie odradzam wszystkie z podanych nie maja legalnosci co za tym idzie wartosc odczytywanych parametrow moze byc niewiarygodna!! Ja pracuje na DeltaScan z DeltaTech program w pelni legalny z doborowa pomoca techniczna i naprawde mozna tym programem zrobic sporo DeltaTech pozdro |
![]() Beny21 405SRI + 406 GLX DT ... zambrow | 2007-07-02 07:25:50 interfejs 2 jest calkiem spoko, mam interfejs do LPG od tego allegrowicza i dziala bez zastrzezen wszystkie funkcie opisane w aukcji sa dostepne, ale jest jedna wada, dostajesz kable ale nie masz zadneo oprogramowania, musisz sobie z tym sam poradzic, chociaz napewno dostaniesz adresy ston gdzie mozna pobrac ciekawe programy. |