Tłumik sportowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie .Szukam tłumika sportowego w rozsądnej cenie do omki 2.0 16v poradzcie cos z allegro .Bo nie chce kupic jakiegos szrota co nie bedzie pasowal .

Cytat:
2007-06-27 16:59:59, sunrise pisze:
Tak jak w temacie .Szukam tłumika sportowego w rozsądnej cenie do omki 2.0 16v poradzcie cos z allegro .Bo nie chce kupic jakiegos szrota co nie bedzie pasowal .

Dedykowany Irmscher do 2.0, może nie najtańszy ale nieporównywalnie lepszy niż tanie pierdziawy

Cytat:
2007-06-27 16:59:59, sunrise pisze:
Szukam tłumika sportowego w rozsądnej cenie do..

KM Malon. Oczywiście w tej cenie "sportowe" to będzie brzmienie, dobre tłumiki kosztują x3 - x4

Cytat:
2007-06-27 20:47:26, 7gsi pisze:
KM Malon. Oczywiście w tej cenie "sportowe" to będzie brzmienie, dobre tłumiki kosztują x3 - x4

Spoko, kolega i tak to do rozrusznika wstawia

koledze pewnie i tak chodzi o "mruczenie" na światłach

Cytat:
2007-06-27 20:58:22, Brutal pisze:
koledze pewnie i tak chodzi o "mruczenie" na światłach

hehe, mruczenie na światłach...

...potem słyszę takie mruczenie wnioskując o ponadprzeciętnych osiągach u sprawcy mruczenia i... się dziwię, co ja tak szybko mu odjeżdzam swoją cichutką padlinką

95% aut zostawiam na światłach a tu tylko rozrusznik i rozrusznik, przestalibyście być tacy złośliwi

PS. dziwne ale praktycznie jedyne które mnie zostawiają to takie z literkami 2,5V6; 3,2; MV6 i jakaś taka czarna z 7 a posiadacze rozruszników 16 zaworowych nie umieją ruszać (nie dotyczy Maystra)
wniosek: posiadacze omeg za szybko jeżdżą,

Aczkolwiek ostatnio zauważam w Szczecinie znaczący przyrost przedstawicielek płci pięknej w omesi A Caravan - dziwne

Cytat:
2007-06-27 23:43:20, 7gsi pisze:
hehe, mruczenie na światłach... ...potem słyszę takie mruczenie wnioskując o ponadprzeciętnych osiągach u sprawcy mruczenia i... się dziwię, co ja tak szybko mu odjeżdzam swoją cichutką padlinką

bo koledzy u których mruczy delektują sie jazda i głosem wydobywającym sie z tłumików i jeżdżą wolno, do tego jeszcze wystawiają łokieć i podglaszają muzykę a nie tak jak Ty po cichu przemykasz ulicami Szczecina