MotoNews.pl
10 Katalizator (187547/0) - NT

Katalizator

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Chce wyciąć katalizator i wstawic jakąś strumienice . Samochód ma przejechane 100000.
Pytanie
-czy zwiekszy sie głosnośc pracy silnika,
-czy warto kupować jakąs tanią strumienice(na allegro sa po 55-60 PLN)
Mam do wymiany tłumik srodkowy i przy okazji wywaliłbym katalizator
Wycinać czy nie? Poproszę o radę.

Strasznie glosniejszy nie bedzie ale warto na kazdym przegladzie dokladac na flaszeke zeby normy spalin byly w normie ? no i jeszcze trzeba miec goscia od przegladow co ma ochote wziasc na flaszke

po co ci strumienica - kawalek rury wspawujesz i po robocie a 55-60 PLN zostaw na flaszke dla diagnosty

Tak mi się nasunęło - na AK pisali, że za wyciętego kata płaca tyle, że można kupić nowy. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale warto chyba się dowiedzieć..

Cytat:
Tak mi się nasunęło - na AK pisali, że za wyciętego kata płaca tyle, że można kupić nowy. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale warto chyba się dowiedzieć..

cosik około tego

Cytat:
2007-06-14 23:13:06, pyrekcb pisze:

Nie jestem w temacie ale chcialbym byc a AK to mi sie tylko z Armia Krajowa kojarzy co to takiego ?

... to gdzie mam zaniesc tego kata jak go wyrwe ?

[ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-06-15 00:15:06 ]

Cytat:
2007-06-15 00:13:00, kylos pisze:
Nie jestem w temacie ale chcialbym byc a AK to mi sie tylko z Armia Krajowa kojarzy co to takiego ?

proszę

Alez dziekuje (wersal normalnie )

Od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem wyjecia kata i wkrecenia rurki na flanszach. Czy oprocz gadania ze moze byc problem na przegladzie mial ktos kiedys jakikolwiek problem z tego powodu ??

Cytat:
2007-07-09 08:27:46, Cruxx pisze:
Czy oprocz gadania ze moze byc problem na przegladzie mial ktos kiedys jakikolwiek problem z tego powodu ??

Ja nie. Diagnosta pomlaskał i podumał nad spalinami i tyle.