Uffffff po obronie już ..............

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No nareszcie dzisiaj miałem obronę i juz mam luuuuuuuz kamień z serca......nareszcie wakacje POZDRAWIAM WSZYSTKICH

To znaczy, że co? Zostałeś profesorem, doktorem??

licencjat

licencjat

Navi- 3maj nerwy na wodzy,zeby Cię szlag nie trafił. Coś to forum ostatnio fiksuje.
Andrzej- gratuluję.

gratulacje

Cytat:
2007-07-19 21:10:29, andrzej197710 pisze:
No nareszcie dzisiaj miałem obronę i juz mam luuuuuuuz kamień z serca......nareszcie wakacje POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Gratuluje.....i jaki luz, nie mów że skończysz na licencjacie
Licencjat to takie półwyższe - pomęcz się jeszcze troche w zależności od uczelni od 1.5 do 2.5lat + obrona i masz magistra

Gratki

to ja się pochwalę że już 2 tygodnie jestem Panią Magister

Dobra... a piniondzory gdzie? Robota prezesa lub co najmniej dyrektora z pensją 30 tys zł/m-c na rękę załatwiona?

Cytat:
2007-07-20 10:14:22, piotr_ek pisze:
Dobra... a piniondzory gdzie? Robota prezesa lub co najmniej dyrektora z pensją 30 tys zł/m-c na rękę załatwiona?

Załatwiona... w irlandzkim pubie...

Cytat:
2007-07-20 10:09:46, anetka_t-k pisze:
to ja się pochwalę że już 2 tygodnie jestem Panią Magister

To też gratki

gratulacje

Cytat:
2007-07-19 21:10:29, andrzej197710 pisze:

Ja już zapomniałem o swojej magisterce, a teraz licho mnie kusi na podyplomowe...

Cytat:
2007-07-20 10:14:22, piotr_ek pisze:

narazie muszę zadowolić się stażem w banku no ale później może... może...

Gratki dla Was Obojga
A Ty Andrzejku nie poprzestawaj na licencjacie, przyj do przodu do mgr masz już rzut beretem

Cytat:
2007-07-20 13:52:07, mifinka pisze:
Gratki dla Was Obojga A Ty Andrzejku nie poprzestawaj [...], przyj do przodu

Tylko, żeby nic się z tego nie urodziło

Gratki