[K] lusterko z lewej strony, nowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
po pierwsze rozchodzi sie o te nowsza wersje lusterka - bardziej oplywowe i skladane

po drugie czy ktos z klubowiczow moglby sprawdzic w swojej okolicy czy daloby rade gdzies u niego kupic
(chodza po okolo 180zl), a potem bylby tak mily i mi wyslal?

w Warszawie obdzwonilem co znalem i nie ma, jesli juz jest to albo prawe (na allegro to samo), albo chora cena typu 270zl

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Cytat:
2007-07-02 10:36:40, lucas48 pisze:
w Warszawie obdzwonilem co znalem i nie ma

To niech sprowadzą. Rok temu do mnie na wieś sprowadzili w 24 godziny za 189 zł.

trafiles na mila obsluge/sklep bo mi to tylko mowili ze np powinny przyjsc pod koniec tygodnia i ze mam sie dowiadywac, a w sumie i tak nie wiadomo czy nie bedzie opoznienia

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Cytat:
2007-07-02 10:48:39, lucas48 pisze:
trafiles na mila obsluge/sklep

Nie wiem co w tym miłego. Goście codziennie jeżdżą po zamawiane przez klientów części więc w czym problem dopisać do listy potrzeb lusterko? No chyba, że jakiś badziewny sklep znalazłeś.

szukalem po tych warszawskich , a te maja czlowieka w dup***, jak przyjdzie z nowa dostawa to przyjdzie, a jak nie to nie

-----------------

A dzwoniłeś do Moto-Kombi na Gersona? Jakiś tydzień temu dzwoniłem i mieli lewe po 220 zł. Ze zniżką klubową wychodzi 200 zeta.
Ja też się oglądałem za lusterkiem, ale na żadnym szrocie nie było. To poszedłem po rozum do głowy i naprawiłem
Jak na razie działa

ja swojego juz nie dam rady naprawic, a widzac jak po tylu latach eksploatacji takie lusterko wyglada w srodku, to uzywki nie kupie

na Gersona chyba nie probowalem - dzieki jutro sprawdze

-----------------

Cytat:
2007-07-03 21:37:28, lucas48 pisze:
ja swojego juz nie dam rady naprawic, a widzac jak po tylu latach eksploatacji takie lusterko wyglada w srodku, to uzywki nie kupie na Gersona chyba nie probowalem - dzieki jutro sprawdze

Ul Karmelicka 22 831 72 12 cena ok 200 ale mozna zapytac o rabacik i za 180 puszczą
autoparts 22 676 26 20

dzieki chlopaki, jutro posprawdzam

-----------------

Cytat:
2007-07-03 22:04:26, Kula69 pisze:
Ul Karmelicka 22 831 72 12 cena ok 200 ale mozna zapytac o rabacik i za 180 puszczą

jestes w stanie za 180 to daj znac bo mi krzykneli cene 270zl

za to w motokombi nadal maja po 220zl - 10% znizki

-----------------

Cytat:
2007-07-04 12:56:33, lucas48 pisze:
jestes w stanie za 180 to daj znac bo mi krzykneli cene 270zl za to w motokombi nadal maja po 220zl - 10% znizki

Kupowałem w tamtą zimę
Aż do nich podjadę

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2007-07-04 23:00:33 ]

mogę załatwić nowe za 150 zł

bardzo dziekuje wszystkim za zainteresowanie i pomoc!!!

sprawa zalatwiona - ojczulek byl na miescie, a ze mu sie wczesniej wyzalilem to mi kupil za 200 w moto kombi, powiedzial ze sie dolozy i przynajmniej od razu bede mial lusterko, a nie poobklejany wrak lusterka

-----------------

hmm a ile ci krzykneli na kotsisa w autoparts? bo ja w zeszlym roku kupilem za 180 bez laski..na gersona bylo drozej wtedy

krzykneli ze nie maja a ceny nie pamietam, najtansze mieli miec na szamocinie w mr motors bo za okolo 170 i mialy byc pod koniec tego tygodnia, ale wczoraj nadal nie mieli

-----------------