MotoNews.pl
6 [OT]Wymarzony telefon (58720/248) - NT

[OT]Wymarzony telefon

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
link

[ wiadomość edytowana przez: majchal dnia 2004-08-10 14:48:32 ]

Coś nie bardzo Ci poszło z tym linkiem .
Napisz o jaki dokładnie model Ci chodziło to wkleje tu sznura .

ps. Ten link działa.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-08-10 12:20:46 ]

bo na końcu trza wywalic "-link"

Heloł!

Cytat:
2004-08-09 21:48:02, Chevrolet pisze:
http://www.nokia.com/phones/findyourphone/find.jsp?location=PL&language=PL-link

Fstrzonsajonce. Chcesz o tym porozmawiać ?

Bez tego wiedziałem że pasuje mi 6230. Z tych wszystkich nbowości ciężko ostatnio wybrać coś w miarę normalnego...

TE! NIEUK. Jak sie pisze marzenia? Przez RZ!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

[ wiadomość edytowana przez: OLO dnia 2004-08-10 12:31:25 ]

a ja bez tego wiedziałem ze zadna mi nie pasuje

zato wiem ze passą mi Siemesy seri 55 zwłaszzca ML i SL chociaż i AMG 55 SL bym nie pogardził

a co to jest "Mobilna Rozrywka"? Bo mnie to sie kojarzy ze spacerami po polu minowym...

A ja mam Nokię 6600 i wcale się o nią nie prosiłem.

A ja mam 6610 tylko ze podczas wakacji ulegla zalaniu i teraz chodzi tylko czasem sie sama wylacza. Jak myslicie da sie to naprawic? Czy szukac sobie nowego telefonu?

A ja mam Nokię 6150,. która doprowadza mnie do szału i własnie z radością się jej pozbywam. A tak przy okazji: - może by tak poprawić jednak ten błąd ortograficzny w tytule?

A tak przy okazji: - może by tak poprawić jednak ten błąd ortograficzny w tytule?
Zrobione!

Nokia 6600??? mam gorzej niz zle wspomnienia... telefon niby z ogromnymi mozliwosciami?? Nokia wypromowała nowy telefon jak zwykle wszystko robiac na szybko. Jedno co mi sie podobalo to gierka Prince of Persia... Odtwarzacz MP3 owszem zainstalowal sie ale jakosc odtwarzania nawet jak na telefon lezy ponizej minimum. W standardzie 10sek filmu... Bluetooth ktory nie jest kompatybilny ze standardem... karta pamieci pod bateria... Mam ciagle kilkaset MB jakiegos badziewia (soft, gry... ) do tego telefonu. Jesli ktos chetny to jakos to moge wyslac... Mialem ją miesiac na poczatku roku i sprzedalem... dzieki Bogu ktos to jeszcze ode mnie kupil... podstawowy mankament to cudowna bateria... max. 2dni!!! Tragedia za 1500zl (wtedy tyle kosztowal ) Mialem 3 Nokie w swojej karierze... 3210, potem 6210 i 6600 i naprawde najlepszym telefonem z tej trojki byla 6210. No i fajnie ze zaczynaja sie pojawiac wirole na platforme Symbiana... ehhh... gdzie te czasy kiedy jedynym wirolem u mnie w domu byl moj bratanek krecacy na 0700... Przerzucilem sie na SonyEricssony... najpierw T68i, teraz T630... nie twierdze ze sa najlepsze, wady tez maja ale za 6600 kupilem dwa T630... pozdr

Mialem jakies 30 -40 modeli.
Teraz mam SONY ERICSSONA P800.
Mysle ze jak bede zmienial telefon to na model P900.
Kiedys uzywalem roznych modeli, przewaznie to byly NOKIE.
Ostatnia to 6600.
W tej chwili nie widze lepszego telefonu niz p800. p900 .
Te modele posiadaja prawie wszystkie funkcje.
Oczywiscie wszystko zalezy od tego co komu jest potrzebne.
Moj tel. przydaje mi sie w firmie , i w domu.
Pozdrawiam.

a ja nie mam komórki ani zamiaru jej posiadania. Na moje potrzeby wystarczy budka na rogu

Cytat:
2004-08-10 15:47:31, Elvis_Canapca pisze:
a ja nie mam komórki ani zamiaru jej posiadania. Na moje potrzeby wystarczy budka na rogu

No to nie pograsz w "prince of persja", przynajmniej nie w kolejce u dentysty

Cytat:
2004-08-10 15:47:31, Elvis_Canapca pisze:

Jest to słuszna koncepcja
niestety u mnie w pracy jest wymagany taki telefon...

a ja mam nokie 6310i i to jest najlepszy telefon jaki mialem

Mój ulubiony telefon

Mam taki, tyle, że szary. Taki bardziej urzędowy