Moje nowe kierunki (jestem dumny :D )

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prezentuję fotki moich nowych, białych kierunków. Jestem dumny z tego prostego powodu, że ich adaptacja do Espero jest dość pracochłonna

Jeśli nie będzie widać fotek to wejdzcie
tu

[ wiadomość edytowana przez: SpeedR dnia 2003-06-17 17:18:37 ]

bardzo ładne...... gratuluję...

Świetnie pasują....do białego!! Gratulacje! Niestety przy moim granaciku jakoś zupełnie nie wyobrażam sobie takiej zmiany

Cytat:
2003-06-17 21:52:42, bogdan1 pisze:
Świetnie pasują....do białego!! Gratulacje! Niestety przy moim granaciku jakoś zupełnie nie wyobrażam sobie takiej zmiany

Dziękuję za miłe słowa. A odnośnie granatowego kolru nadwozia, to są (również do Astry) identyczne kierunki w odcieniu niebieskim (zaznaczam, że również świecą na pomarńczowo ) i naprawdę pasują.

Mnie czeka to samo z wymianą powtarzaczy. Ile dałeś za nie i gdzie nabyłeś ??

Mała zmiana , a cieszy

[ wiadomość edytowana przez: -Piotr- dnia 2003-06-18 00:23:17 ]

Ooooooooo...odcień niebieski ???!! Ja chcem takie zobaczyć!!...nio nio to jest myśl !!!...czy w salonie Opela bendom takowe afta do oglandniencia??

Za kierunki dałem 50 zł. a kupiłem bezpośrednio w Oplu na Ostrobramskiej.
Niebieskich akurat tam nie widziałem, ale swojego czasu były na tuning.pl a niedawno widziałem w Norauto.

Albo se kup niebieskiego MOTIP'a (spray do malowania lamp samochodowych) i będziesz miał ten sam efekt za 30pln... mało tego - będziesz mógł sobie zrobić również granatowe kierunki z tyłu tak jak ja mam czarne

No tak Łukasz, jasne,że można ale zdecydowanie nie chciałbym malować MOTIP-em pomarańczowych, oryginalnych kierunków!....tak czy inaczej musiałbym najpierw założyć np.białe, a dopiero potem prysnąć na niebiesko /czyli pewniej już prościej kupić BLUE gotowce/...co do tyłu to już w ogóle tego nie widzę...nie podoba mi się "napylanie" na czarno oryginalnych światełów natomiast podoba mi się zastosowanie oryginalnych "czernionych" lampuf które np.produkuje HELLA....tyle,że niestety nie do Esperaczka

No mi też się bardzo podobają lamy helli i nie tylko...
Ale jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze...
Ja na przykład chciałbym oddać specom swoją blendę żeby mi profesjonalnie całą zrobili czarną, ale tak, aby nawet w słoneczny dzień było dobrze widać zapalone światła... nawet znalazłem takich kolesi - tylko chcą za to 300pln... no i tu się zachcianki kończą i trzeba liczyć na samego siebie...