| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-07-07 12:41:52 poszukaj acera... marka ch...wa ale bedzie duo i 1gb ramu. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-07-07 12:54:28 tylko po formacie jak kupisz z vistą i wrzucisz xpka czy cokolwiek trzeba instalowac miliard sterownikow - do sciagniecia ze strony acera, ale jednak moj benq polowe sterownikow pobiera z windowsa a acery potrzebuja doslownie do wszystkiego osobne - do usb, do duo, do audio, do grafy, do sieci, do wifi, do modemu, do touchpada, do klawiszy funkcyjnych, do pcimci, do cdromu, do klawiszy komputera on/off, do wyjsc audio out itp...
... mozna ocipieć. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2007-07-07 14:28:42 a ja bym szukal think pada..za ta kase widzialem na allegro T42..specyfikacja jest juz nieco przestarzala..ale ten laptop to klasa sama dla siebie |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2007-07-07 15:20:57 |
desperos Klubowy Weteran ![]() Volvo V70 II Lublin | 2007-07-07 16:05:02
co do toshiby to bym odradzal...pracuje na nim i szczerze nie jestem zadowolony...po 3 tygodniach padl mi twardy i wyladowal na gwarancji nie mowiac o stracie wszystkich danych HP hmm no coz mi sie ta firma kojarzy tylko z drukarkami wiec nie mam zdania... |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2007-07-07 17:39:25 HP zdecydowanie polecam ! |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-07-07 20:49:53 Gwoli ścisłości to 70% laptoków oblepionych markowymi znaczkami pochodzi z jednej fabryki... oczywiście w Chinach.
Zolti - GDZIE ZDJĘCIE SIOSTRY ![]() |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2007-07-07 22:28:52
Hehe - święta prawda! Mąż koleżanki ma ASO toshiby i jak kupowałem swojego laptoka udałem się do Niego po poradę... W "niższych" modelach brać, co daje lepsze parametry za podobną cenę. Pomimo ew. korzyści zaproponował acera, który hula już 1.5 roku bez zająknięcia...
Pozdr P. |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2007-07-08 10:25:44 |
saqul Espero 2.0 CD LPG / ... Kleszczów | 2007-07-08 10:31:14 nie kupuj toshiby, mam ją i po 10 miechach pękła obudowa przy nawiasach! Szczerze polecam lapki HP - to jest najlepszy stosunek ceny do jakości, a nie acer z plastikiem od ruskich jak ci upadnie do możesz iść do kuchni po miotłę z szufelką , acha i jeszcze jedna rada, staraj się nie kupować lapka z matrycą glass (chodzi o te co tak ładnie wyglądają bo się błyszczą) to tragedia jest, fakt że ma lepsze kolory, ale w dzień pracować się na tym gównie nie da, możesz używać tego jako lusterko. |
teltom CIVIC i-VTEC/VECTRA C Stalowa Wola | 2007-07-08 11:16:24 a ja dla odmiany polecam toshibę, sam na takim pracuję i działa bez zająknięcia. Nie wiem co wy robicie ze swoimi toshibami, może szkopuł tkwi w miejscu zakupu. Ja swojego kupiłem w stanach, co prawda model nie dostępny w europie ale podejrzewam że to jeden pies jest. |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-07-08 11:50:35 Acer - Podobno (jeszcze nie testowałem) póki chodzą są OK. Ale jak się cokolwiek stanie to jazda po bandzie z serwisem zapewniona. Matce taki kupiłem kiedyś i pókio co jeździ. Ale używany raczej jako stacjonarny.
HP. Mam taki budżetowy model i pomomo trudnego żywota (włączony średnio 10 h/ dziennie, 2 x dziennie przepinany, wożony w bagażniku parę razy spadł na ziemię) chodzi. Ale: b. delikatna matryca (padła jak próbowałem wyczyścić), Ostatnioo padła karta sieciowa (zintegrowana na płycie OIDW) w czasie burzy i muusze teraz użyuwac zewnętrznej na pciamci. Naprawa nieopłacalna. Generalnie moge go ocenić jako solidnego w miarę taniego woła roboczego bez wodotrysków. Aha. Brakuje obsługi głośniości z klawiatury. |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2007-07-09 19:48:04
Acera mam rok włączony srednio 20h na dobe puki co działa jedyjy problem kułeczko od dvd romu sie rozpadło od jakichs tandetnych płyt za mała srednica otworu i byłem na %%% cos musiało niewytrzymac co do serwisu to jadza jest jak sie popsuje do roku czy dwóch (gwarancja) wtedy wysylają gdzies na słowenie czy słowację niewazne potem natomiast serwisujesz i macherów komputerowych
Jak mozesz to podaj mi specyfikacje moze coś ogarnę bo znajomy pracuje NTT a ostatnio owa firma zajmuje sie składaniem Laptopów z serwisem Door2Door |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-07-09 20:00:15 benq ma door2door i bdb serwis gwarancyjny.
ale za to sie placi "marka". nie za podzespoly sie placi a wlasnie za jakosc serwisu gwarancyjnego. cos o tym wiem bo pracuje jako koordynator serwisu gwarancyjnego firmy o innym zarysie produkcyjnym... |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-07-09 21:17:05
Mi się zawsze wydawało, że płaci się za niezawodność a nie za jakość serwisu gwarancyjnego... Wg mnie towar na gwarancji porządnej marki i tak nigdy nie wyląduje w czasie przewidzianym gwarancją w serwisie bo jest zbyt dobry. A wracając do tematu to chyba na innym świecie żyję bo Toshiba wg mnie to firma porządna i nigdy nei miałem z nią złych doświadczeń. Obecnie używam Asusa i jestem bardzo zadowolony. Sprzęt ma półtora roku i nic się z nim nie dzieje. Zresztą wszystkie moje komputery jak do tej pory szybciej się zestarzały i stały technologicznym złomem niż zepsuły i każdy lądował w pełni sprawny na wysypisku odpadów. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-07-09 21:36:06
Szczególnie, że jak niżej napisałem z 70 czy 80% laptoków produkuje jedna firma i różnią się tylko obudową i nalepką na niej. |
werkid Espero 1,8 CD + LPG Thorn | 2007-07-09 22:16:14 ja mam Max Data i bardzo sobie chwalę. Nie zawiodła mnię ani razu!!!!
|
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-07-10 07:23:05
To idąc tym tropem... kupmy wszyscy sobie chińskie podkoszulki... chińskie telewizory i chińskie samochody... Dziwnym jednak zbiegiem okoliczności nikt tego nie chce kupować tylko każdy woli markowe produkty wybierając obudowy i nalepki znanych producentów a nie jakieś no name... Niby wszyscy wiedzą o tym co napisałeś tylko jakoś jak przychodzi co do czego to każdy przy zakupach dostaje amnezji... Wg mojej opinii można coś składać w Chinach i może to być dobre i można coś robić nie w Chinach i zrobić shit... Nie ważne kto składa ważne z czego i jaka jest w tym myśl techniczna... |