MotoNews.pl

Pogodnych wakacji!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie rozstaje sie ze swoją becią bo wyjeźdzam na 2 miesiące, jest wypucowana w garażu i będzie na mnie czekać jak wróce..to..(....
życze Wam fajnych wakacji,miłego odpoczynku!!
Do usłyszenia za dwa miesiące!!
POZDROWIONKA!!

ja na szczęscie zabieram moją becie ze sobą na wakacje niemiałbym sumienia zostawić to maleństwo same bez opieki !! hehe pozdro i udanych WAKACJI

Wazne zeby szczesliwie wrocic z wakacji na kolach wlasnego samochodu czego zycze wszystkim serdecznie niestety mi sie juz zdazylo wracac autobusem ukradli mi szmaciaze potem tylko problemy byly a wiec oczy otwarte i milej zabawy

Witam !
Pozdrowienia z Europy. Wakacje oczywiscie spedzam z Becią i rodziną . 2.400 km zrobione w 3 dni (z odpoczynkami na goszczenie się) pokazały jakim super autem jest BMW nawet wiekowe jeśli o nie dbamy. Jeszcze tylko 800 km i bede w domciu. Tak jak kiedys w poscie pisalem, w Polsce nie ma co sprawdzac ile Becia poleci. W Niemczech zrobiłem 220 km/h przy 5.800 obr (czyli jeszcze był zapas) ale po jakiej drodze. Srednia predkosc przez 50 km miałem 160 km/h. No coż, nie wierzę że do Euro 2012 dorobimy sie takich drog jak w Niemczech ale mam malutką nadzieję. Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów. Po powrocie do domu opiszę więcej i dam kilka rad. Jedna rada: SPRAWDZCIE UKŁAD CHŁODZENIA. W pewnym momencie natknalem sie na korek (tam czasem tez sie zdarzaja) i Becia sie z lekka zagotowala. Ale przed wyjazdem dałem "fachowcom" do sprawdzenia chłodznie i odpowietrzenia ewentualnego i niestety musialem zrobic to sam na pasie awaryjnym.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Polsce.