(k) Osłonę progu.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię osłonę na tył progu prawego, nr katalog. 96185266, nową lub używkę. Bardzo pilne!
Kobar

Cytat:
2007-07-08 21:25:02, kobar pisze:
Kupię osłonę na tył progu prawego, nr katalog. 96185266, nową lub używkę. Bardzo pilne! Kobar

Bardzo proszę kupuj !

P.S. tak na szypko...jesio u potaka...tyle że to baaardzo himeryczna "hurtownia"...zrealizować u nich jakieś (nawet bardzo konkretne zamówienie) graniczy z cudem ! :

potak...ok.16zł netto..

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2007-07-08 21:41:23 ]

Dzięki. W Potaku kupiłem panel boczny lewy ale faktycznie był problem z dostarczeniem. W końcu pojechałem do Łodzi i dowieźli.
Kobar

W katalogu mają osłony ale nie dostałem potwierdzenie, więc może ich nie być.
Kobar

[ wiadomość edytowana przez: kobar dnia 2007-07-08 22:51:54 ]

Na stronie Potaka jest dużo części do Esperala ale faktycznie to nie ma prawie nic.
Kobar

Cytat:
2007-07-08 22:54:09, kobar pisze:
Na stronie Potaka jest dużo części do Esperala ale faktycznie to nie ma prawie nic. Kobar

Jest ...NIESTETY...Dokładnie tak jak piszesz (dlatego jako pierwszy link, dałem, mam nadzieję, dużo bardziej KONKRETNY namiar)

Po kilkunastu próbach kontaktów handlowych z Potakiem mam nieodparte wrażenie że odchodzą tam jakieś ciężkie wałki nie mające nic wspólnego z prawdziwym handlem

...no bo jak tłumaczyć niemożliwość realizacji w niby big hurtowni ani jednego zamówionka?!
/żeby nie było, że problem bo detal ...to próbowaliśmy też przeprowadzić to przez firmę handlującą motoryzacją!/

Zero towaru na stanie!, zero kontaktu!...(to znaczy jest ale jednostronny..! zawsze obiecują że będzie info, że oddzwonią, zawsze jest min.miesiąc, dwa opóźnienia w "wielkich" dostawach płynących z korei (jeszcze nigdy chyba nie nadeszły) !

Powiem że jako ostatnie złożyliśmy zapotrzebowanie na lekko kilkanaście pozycji....wartość ..hmm..może ok.1,5-2 tys.zł...Efekt..ZEROWY
....po 2 miesiącach wydzwaniania i faksowania do nich...odechciało się nam wszystkiego !

POTAK-a ODRADZAMY !...szkoda czasu i nerwów

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2007-07-08 23:14:46 ]

Cytat:
2007-07-08 23:11:42, bogdan1 pisze:
Powiem że jako ostatnie złożyliśmy zapotrzebowanie na lekko kilkanaście pozycji

Może spróbuj zamówić "zioła", albo royal

Niestety, anulowano zamówienie, brak części.
Kobar