| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sagittario LOB MEMBER Warszawa | 2009-10-19 14:10:45
hehe, bardzo trafna uwaga !!! - nie pomyślałem o tym wstępnie znalazłem warsztat z polecenia forum Audi który mi to zrobi, ale rzeczywiście podrzucę mu chyba samą głowicę, a poskładam wraz z uszczelką tam gdzie stoi. Dzięki za sugestię, jak zwykle można liczyć na pomoc LOB
JAk wszystko ogarnę to dam znać, przy okazji dowiem się czy w innych markach też naprawia tego typu usterki, może kiedyś się komuś przyda, oby jak najrzadziej
Pozdr. Sagittario |
Execus B FL Radom | 2009-10-19 20:51:52 mialem kiedys taki sam problem w omce, kumpel polecil jakis (ponoc ceniony) zaklad na białołęce, zrzucilem u kumpla w garazu glowice, zawiozlem i od reki zrobili, w sobote w dodatku -
http://www.mq.pl/autoszlif-olszewski/ |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2009-10-21 12:23:05 Dla warszawiaków i innych z okolic polecam Autoszlif-Olszewski |
Sagittario LOB MEMBER Warszawa | 2009-10-24 02:01:45 Witam.
Dzięki za odzew, sugestie i pomoc
Autko zrobione, w poniedziałek wieczorem było już do odbioru. Na szczęście udało się na miejscu bez ściągania głowicy ( myślałem że już była zdjęta ) metodą którą zasugerował kolega omkamv6. Co prawda nie robili tego znajomi mechanicy u których zastał samochód, ale mają jakiegoś swojego znajomego magika który przyjechał i zrobił to na miejscu u nich. Całość kosztów 300,- z czego robocizna 100 zestaw naprawczy niecałą 100 i 116 zł cewka ( Intercars ) która jest mocowana na świecy, a która w momencie jej wystrzelenia uległa uszkodzeniu. Tak więc śmigam już ponownie
Jeszcze raz dzięki. Aha, warsztat w Warszawie "Audial" przy ul. Wiosennej 7 - gdyby komuś się przytrafiło ( czego nie życzę ) zawsze można podjechać i się zapytać. Poza tym robią jeszcze mechanikę ogólną, wulkanizacja no i podstawa ich działalności czyli elektronika, radia, alarmy, imobilajzery. |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2009-10-24 10:47:14 to teraz nareszcie maszyną mozemy podjechać na jakis ryneczek i na hot,doga.... , co ty na to? |
Sagittario LOB MEMBER Warszawa | 2009-10-24 11:54:28
Jak najbardziej jestem za dawno nie było granych żadnych hot-dogów, nie wiem tylko co na to nasz kierowca bo operator felgi od motocykla z pewnością będzie chętny |