| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
diodak bardzo głośny Kraków | 2007-07-13 20:30:37 Witam.
Tym razem zgodnie z regulaminem.
DO SPRZEDANIA: Fiat 126p, rocznik 1980 ale niewiele z tego rocznika zostało (dużo wymienione). Samochód kupiłem już "urajdowiony", postaram się wymienić modyfikacje: * buda porządnie obspawana, w pełni odnowiona pod koniec 2005, część elementów nowych * bardzo porządna klatka bezpieczeństwa (każdy, kto widział był zachwycony), z zastrzałami bocznymi, poprowadzona przy samych słupkach, zgodna z zał.J, nadaje się do PZM po dokręceniu do budy - miejsca na śruby są (oczywiście jest przyspawana) * z przodu amortyzatory jakieś krosno utwardzone, resor klepany (w sam raz) * z tyłu bilsteiny (ale niestety nie najświeższe), sprężyny jakieś podłe, ALE dodaję hartowane sprężyny - przyciąć troszkę i założyć * krótka skrzynia- krótkie 3 i 4 * silnik: głowica cięta 5mm, większe zawory, polerowane kanały, odelżone koło zamachowe, rurka z 600-ki, cewka zapłonowa w środku auta, gaźnik również modyfikowany, ale ... szczerze pisząc, nie pamiętam w tej chwili szczegółów * zalany Castrolem RS 10W60, tankuję Pb98 * wydech wupex-twin, trochę skrócony żeby nie walił o glebę (jak znajdę, to mogę dorzucić bredę, ale starą, w kiepskim stanie) * hydrauliczny ręczny (absolutnie bezkompromisowy) * dwa fotele bimarco w dobrym stanie, pasy 3-punktowe * brak ogrzewania Maluch zbiera się naprawdę nieźle, na bredzie szedł jak szalony (4 bieg, 100km/h pod niezłą górę), na wupexie siłą rzeczy stracił trochę wigoru, ale przynajmniej po drogach można jeździć. Jest parę drobiazgów do zrobienia, jak założenie mechanizmu od szyby (dodaję), spryskiwaczy (nie ma w ogóle), lewarek skrzyni trzeba ustawić (ale to może jeszcze zrobię) oraz przykręcić osłonę pod kołem zamachowym (zauważyłem że się obluzowała i zdjąłem całkiem żeby nie zgubić, żeby przykręcić trzeba na kanał). Auto stoi na letnich 13" z cinquecento (opony bardzo dobre). Oprócz tego, jeśli cena będzie zadowalająca, dodam: - 4 rekiny z niezłymi oponami - 4 zimówki 12" Oprócz tego dodaję również nowe hartowane sprężyny, oraz trochę drobiazgów. OC - aktualne, ważne do końca września 2007. PRZEGLĄD - ważny do stycznia 2008. Auto sprzedaję, bo... po prostu brak mi zapału do jazdy, stoi ostatnio pod blokiem i tylko się kurzy, a szkoda żeby się marnował, można jeszcze mieć z niego uciechę. Dla samej budy, klatki i kół warto go kupić. Zapraszam do oględzin w Krakowie (najchętniej Nowa Huta). Kontakt: * email: msciwuj@gmail.com * telefon: +48 500 160 673 * gg: 834451 (ale nie zawsze jestem) CENA - nie ma ostatecznej, gdyż w tej chwili toczy się aukcja na allegro - osoby zainteresowane zapraszam do licytacji. Zdjęcia: http://picasaweb.google.com/msciwuj/maluch Pozdrawiam Diodak P.S. Przepraszam za powtórzenie ogłoszenia, poprzednie zamieściłem niezgodnie z regulaminem, poprosiłem już moderatora, żeby usunął wątek. [ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2007-07-14 03:57:20 ] [ powód edycji: cena lub usuniecie watku... ] |
pavlus (S) Furious Moderator 126p | 125p Kraków | 2007-07-13 20:56:30 tylko to też zamieściłeś nie zgodnie z regulaminem, i zapewne zaraz też wyleci.
Nie mówiąc już o tym że TU już miałeś ogłoszenie. |
diodak bardzo głośny Kraków | 2007-07-13 21:23:39
Dobra. Poddaję się. W takim razie niech ktoś to wszystko pokasuje i tyle. |
pavlus (S) Furious Moderator 126p | 125p Kraków | 2007-07-13 21:49:38 Wrzuć po prostu post z aukcją do odpowiedniego tematu i bedzie git ![]() |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2007-07-13 21:51:43 i tak temat pewnie ktos tam usunie wiec tylko powiem ze bezsensu jest to ze ktos tam sobie wymyslil ze linka do aukcji nie moge dac w swoim ogloszeniu. bo ze jest do tego temat "allegro i inne" ? tylko ze tam laduje potoczny spam co sie komu podoba akurat i jest zwiazane z motoryzacja(fiatem).
nie wiem czy jestem sam ale nie mam czasu na klikanie po jakichs durnych aukcjach tylko interesuje mnie konkret - czyli koleś ma do sprzedania malucha- oho, jestem zainteresowany-wchodze do topica. jest informacja co i jak i nawet link do aukcji wiec sobie to sledze bo mnie interesuje. nie kazdy, jak wyzej napisalem, ma czas smigac po allegro i szukac tego czego w danej chwili potrzebuje. poprostu nieraz przypadkiem sie cos nawija, jakas okazja. po to są tytuly watkow w kupie sprzedam ktore powinny byc ostro przestrzegane lub poprawiane(sam moduje wątek kupie sprzedam na innym forumie i nieraz chuj mnie strzela jak ktorys rok z koleii musze to samo poprawiac ale coz-na sile nikt mnie tam nie pchal). ot taka mysl mi sie tu wylała jakby ktos kiedys reorganizowal zasady czy cos tam. chetnie z kims popolemizuje na ten temat na priv ale po rajdzie subaru i jak naprawie kompika swojego. Tak wywalajac te ogloszenia pamietajcie ze forum jest dla ludzi a nie ludzie dla forum. to ma byc bardziej takie uczlowieczone, w sensie pomagania sobie nawzajem jak ktos cos potrzebuje lub ma na zbyciu. a nie wielka łaska ze pozwolono temu np calemu diodakowi umiescic ogloszenie.... pzdr i no offence |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2007-07-13 22:28:12 popieram przedmówce w 100% na marginesie Mike byłem ostatnio na tychach ale nie chciałem ci przeszkadzać jak skrzynie wymieniałeś bo jeszcze bym dostał jakimś rykoszetem a pewnie szczęśliwy z powodu awarii nie byłeś więc ta wspólna flacha jeszcze chyba poczeka hehe pozdro. |
CarvMachine F&F Sympatyk FSO 1500 125p (c) Sosnowiec | 2007-07-14 03:59:10 Panowie mamy regulamin i bedziemy sie go trzymac wiec proasze bez zbednych dyskusji
Prosze o podanie ceny i nie umieszczanie linku do akucji. POzdrawiam. |
diodak bardzo głośny Kraków | 2007-07-14 07:17:21 CENA: 2200 PLN
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Diodak [ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2007-07-14 14:55:12 ] |