GRILLLLLL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sobota wieczór ________widze was u siebie flaszeczka pod pache i .... wiecej chyba nie trzeba pisać.....zjawiajcie się licznie......minimum stare ktsw....

Kosa nie dałoby rady w piatek np po robocie.
Bo w niedziele pewnie kazdego dziewczyna wycoagnie do stalowej na koncert ale czemu nie w piatek..

Czucz nie dramatyzuj napisał Kosa w sobote to w sobote. Jak chcesz być to będziesz.

zostaje sobota ....niedziela...każdy raczej ma wolne a sobota to sobota heeheh.....zresztą przygrilować można też i w piątek....grill nie gaśnie heheh

kurde dwóch grili jednego dnia nie obskocze.
W niedziele zlot w sandomierzu a w sobote integracja.Jak bede odwoził narzeczoną to po prostu podjade sie przywitac.nic milej zabawy

Czuczu nie sciemniaj powiedz ze ci narzeczona nie pozwoli heheheh

ta włakiem po głowie dostanie itp

ty sie majer nie wymondrzaj a status to skąd masz

A żaba odkad wozisz panne to przepisowo prawym pasem.

Bo tu same pantofle som

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
z wyboru

no to czekam od 15 00 a kto się deklaruje że sie pojawi.....?do wieczora

siemka Kosa

wpadamy z Galem i Geo

Jeszcze Pingo sie z nami zabiera przypic :p. Bedziemy okolo 20.

P.S. Uwazajcie dzis na lysego kolesia we Fiacie (laweta), maly wlos i zrobilby mi z tylka jesien sredniowiecza. Ale to dzis wybaczalne, mysli pewnie caly dzien ile % pochlonie wieczorem ;p.

no ludzoska bo impra się rozkręca a pewnych ludzi nie widze ...nie mam czasu więc przybywajcie.........ruchy ruchy flaszeczka pod pache i ,........akcja

Bede w granicach godziny 22 z flaszeczką

ło jezu wstałem ....

hehehheh chyba nie obudziles sie w taczkach ?? :]

niom kosa było genialnie poza małym incydentem ale pomijamy to
zdiecia zapodam pózniej

Kurde ledwo żyje.... Imprezzza spoczko.... Kosa i Mariusz popadali jak kaczki ale kij z tym..Bania jak skurczybyk.....Zobaczycie fotki to padniecie. Kosa więcej tarzał sie po ziemi nich chodził. Krzychu dawał rade. Lesiu pił za Anie bo nie mogła.

Dzięki kosa za impreeze. Pozdro

Dzieki dla ciebie Kosa i wszystkich ktorzy gryla przygotowywali. Dawno tyle kup miesa na jednej imprezie nie bylo ;]. U mnie dodatkowo jakas kosc peknieta i 3 palce wybite, wpadne tam kiedys po podpisy na gips coby pamiatka byla heh ;p.

Dzieki raz jeszcze no i do nastepnego ;].