Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2003-06-27 16:04:46 Czy doświadczył ktoś z was (empirycznie), że po wyjęciu katalizatorów silnik nabiera dziwnego dźwięku i jest głośniejszy? Przekonywał mnie o tym dzisiaj jeden tłumikarz przez co czasowo zrezygnowałem z operacji pozbycia się tychże urządzeń. |
![]() DrA eS ... | 2003-06-27 16:12:05 I owszem. Pierdzi strasznie. Gra niewarta swieczki bo zysk minimalny na mocy a duzo glosniej. Wsadzilem wlasnie nowy wydech Bosala - niebo a ziemia...
BTW... brak katow oznacza smierc dla reszty wydechu. W dwa miechy przedmuchalo mi rurki na cacy... |
![]() darq LOB MEMBER SENATOR C30SE Warszawa | 2003-06-28 05:30:41 Przypuszczam, że z mojego katalizatora pozostała tylko obudowa. U mnie wydech ma taki charakterystyczny, metaliczny dźwięk, jednak słowo "pierdzenie" zupełnie tu nie pasuje. Nie wiem co poprzedni właściciel poprzerabiał w wydechu, ale raczej nie jest to wersja fabryczna i nie do końca mnie satysfakcjonuje... |
![]() gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-06-28 08:18:28 Czytałem o tym na ruskiej stronie konieczna jest wymiana softu w kompie po takiej modernizacji Bestii i wtedy jest OK.
Pozdrawiam |
![]() Skee Vel Satis Jaworzno | 2003-06-28 18:11:49 Ja swojego kata nie ruszałem tyle tylko że on jest troszke dziurawy i pomruk nawet ma ładny, w sumie to tak chyba zostanie bo zaczyna mi się to podobać ![]() |