MotoNews.pl

[K] znaczniki Deawoo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię, na przód do Esperaka znacznik Daewoo, najlepiej oryginał, może być też oryginał napis Espero na tył..
Ktoś ma do sprzedania, albo wie gdzie nabyć, poza szrotami, które pewnie niektórzy odrazu zaproponują?

Idziesz do sklepuz częsciami do daewoo i mówisz: "proszę emblematy do espero" potem płacisz i bierzesz towar. Od biedy odbierasz towar na drugi dzień. Kapusta na przód 15 zł, napisy na tył po ok 20 zł/szt.

PS. Co to są "znaczniki" ??

-----------------
czasem tu zaglądam

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2007-10-14 18:01:00 ]

Znaczniki w domyśle oznaczenia marki i modelu samochodu
Thanks..
Musze tylko skmnić gdzie takowy się znajduje w Warszawie

Cytat:
2007-10-14 19:12:47, Nerwica pisze:

Czy w w stolycy zawsze musicie mieć problem ze znalezieniem sklepów. Dziesiątki postów na różnych forach widziałem w stylu "Gdzie w Warszawie..." i pytanie o jakąś pierdołę.

Cytat:
2007-10-14 19:12:47, Nerwica pisze:

Jeżeli mieszkasz tam,gdzie zarejestrowane jest auto,to niedaleko jest taka zajebiście duża firma. Podobno nawet w niej samochody produkują . Może tam ???

polecane sklepy

Thanks

Cytat:
2007-10-15 07:29:00, piotr_ek pisze:
Czy w w stolycy zawsze musicie mieć problem ze znalezieniem sklepów.

Ja tam nie miałem problemu ze znalezieniem tych sklepów ale miałem nieraz problem ze znalezieniem tam potrzebnego towaru... np. przewodów hamulcowych które w końcu dorobiłem w jakiejś dziupli albo silnika wycieraczek który kupiłem w Chorzowie

Cytat:
2007-10-14 19:12:47, JaRabbit pisze:
Jeżeli mieszkasz tam,gdzie zarejestrowane jest auto,to niedaleko jest taka zajebiście duża firma. Podobno nawet w niej samochody produkują . Może tam ???

Produkują, produkują... dopiero zamierzają produkować Lacetti... A części najwięcej mają do Lanosa...