MotoNews.pl
1 Indiglo (190376/114) - NT

Indiglo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Jak sie Wam to podoba ?

http://moto.allegro.pl/item215438532_moman_indiglo_opel_omega_b_i_c_plazmowe_swiatlo.html

http://moto.allegro.pl/item215438532_moman_indiglo_opel_omega_b_i_c_plazmowe_swiatlo.html

ups..., dzięki za poprawkę

Wygląda super tylko czy robić z omesi choinkę? też myslałem o tym ale stwierdziłem ze nie będę tego zakładał. Zmieniłem podświetlenie na czerwono i jest ok.Moja zmiana wygląda fajnie w nocy, w dzień niestety nie widać podswietlenia.
jak potrzeba wrzuce zdjecie na posta.

eee... fajne! Tylko troche to sporo kasy... lacznie wyjdzie z przesylka jakies 230zl... a to nie malo

Troche jak startrek...

Cytat:
2007-07-17 19:28:48, chemik333 pisze:
eee... fajne! Tylko troche to sporo kasy... lacznie wyjdzie z przesylka jakies 230zl... a to nie malo

ano fakt, szkoda, że tylko ten jeden kolor robią bo trzababy wszystko inne świecące zmieniać ale wygląda zarąbiście. wreszcie ktoś to porządnie zrobił. ciekawe czy ma regulację natężenia tego nocnego oślepiacza.

A dla mnie jest to strasznie slabe.
Tandetne, "tanie" i takie pretensjonalne.

Jak widze takie zegary to od razu przypomina mi sie ten "scorpio" w "Posmiej sie". Dokladnie ten sam klimat tandety i pretensjonalnosci.

[ wiadomość edytowana przez: Vino dnia 2007-07-18 10:46:29 ]

To Ty Vino chyba jeszcze tandety nie widziałeś
Na allegro dużo jest takich "białych zegarów" - to jest dopiero porażka.

Ten "indiglo" na ich tle prezentuje się całkiem "profesjonalnie"
Inna sprawą jest to czy się podoba czy nie... mi sie podoba pomysł ale raczej tego nie zamontuję u siebie ;D

Ja ponad rok temu do nich pisałem, że te tarcze nie pasują do Omegi FL "C", ponieważ temperatura i paliwo zupełnie się nie zgadza do tej wersji. Głąby mi odpisały, że innym jakoś pasuje i z tym żyją, a jak chcę mieć pasujące do "C", to muszę im zapłacić za projekt 300pln+ koszty tarcz, jak na allegro, więc po takiej odpowiedzi postanowiłem więcej już na ten temat i z tą firmą nie polemizować, bo to dla mnie pajace...ale oczywiście, na aukcji nadal mają napisane, że do "C" pasują i nawet jakiś mądry sobie je do "C" wstawił, jak widać na zdjęciach z aukcji. Niestety temperatury i poziomu paliwa, to on od tamtej pory nie odczyta poprawnie.

Cytat:
2007-07-18 10:58:11, jorgi pisze:
To Ty Vino chyba jeszcze tandety nie widziałeś Na allegro dużo jest takich "białych zegarów" - to jest dopiero porażka.

właśnie

Cytat:
Ten "indiglo" na ich tle prezentuje się całkiem "profesjonalnie" Inna sprawą jest to czy się podoba czy nie... mi sie podoba pomysł ale raczej tego nie zamontuję u siebie ;D

dokładnie,
popieram w pełnej rozciągliwości

Nawiążę do postu QNY. Natężenie tego lampionu jest łatwe do okiełznania. Montowałem takie ustrojstwo w Viki mojego brata. Po prostu zasilanie puściłem przez regulator od natężenia podświetlenia deski rozdz. Łatwo i bez problemów: kiedy jedziesz w nocy to skręcasz mocniej a jak chcesz odczytać mapę lub robić za punkt orientacyjny zamiast latarni morskiej to dajesz do oporu , tyle że z tak rozkręconym podświetleniem nic podczas nocy nie widać za szybą . Ale ogólnie efekt bardzo sympatyczny. Ja u siebie tego nie zakładam - bo wieś -