świece DENSO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dziś w sklepie na kotisa (motocombi) polecili mi świece marki DENSO spark plugs W20EPR-U made in japan
oraz przwody wn medbryt
ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi produktami ?

pozdrawiam

Tanie? To bierz! Drogie? To pomyśl czy warto. A jak nie masz gazu to kupuj co najtańsze.

denso bardzo dobra firma, produkuje na pierwszy montaż czesci mechaniczne jak i elektryczne do wielu japońskich samochodów, polecam

Cytat:
2007-07-14 19:11:05, Wiktor_ pisze:
denso bardzo dobra firma

Mam świece Denso od ubiegłego roku - auto śmiga i tyle
Krzychu_ch - jak zmieściłeś takiego potwora (5,1 V16 !!!) w naszej komorze silnika ???
Przesyłam letnie pozdrowienia

Cytat:
2007-07-15 15:14:53, HenBas pisze:
..."Krzychu_ch - jak zmieściłeś takiego potwora (5,1 V16 !!!) w naszej komorze silnika ??? ..."

Heniu...poczytaj trochę ostatnich postów Krzysia...u nich w Sosnowcu...naprawdę WSZYSTKO jest możliwe ...

P.S. sorki za full OT w 50% OT

Moje Espero jeździło na Denso od nowości. Czy na LPG, czy na PB, auto super śmigało.
Ale 2 lata temu założyłem ISKRY for Gas, bo były tańsze - I TO BYŁ BŁĄD.
Przy najbliższym przeglądzie, Iskry idą w kosz i wracam do Denso.

Cytat:
2007-07-15 22:11:54, tommi-j pisze:
Moje Espero jeździło na Denso od nowości. Czy na LPG, czy na PB, auto super śmigało. Ale 2 lata temu założyłem ISKRY for Gas, bo były tańsze - I TO BYŁ BŁĄD. Przy najbliższym przeglądzie, Iskry idą w kosz i wracam do Denso.

haha czyli dwa lat przejezdziles? to albo robisz strasznie male przebiegi albo to jakies super swiece ja statystycznie raz do roku wymieniam..koszt znikomy a przy przebiegu na poziomie 20tys rocznie to w sam raz na gass..dodam ze nie wymieniam z nadgorliwosci..po prostu w ktoryms momencie daje sie zauwazyc ze samochod zaczyna gorzej jezdzic..wymiana swiec zalatwia sprawe

Ja jak kupiłem autko włożyłem NGK ale po tygodniu wyleciały bo nierówno pracował i mam własnie DENSO - super chodzi.

POLECAM