Jaki silniczek krokowy dobrać do instalacji BRC Blitz?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Mam instalację LPG firmy BRC, komputer Blitz w Golfie MK3 1.4. Podobno silniki krokowe do tego komputera są nietypowe. Chciałem wreszcie ten silniczek założyć ale nie mam żadnego na wzór bo poprzedni właściciel auta chciał zaoszczędzić i zamiast wymienić uszkodzonego krokowca to wstawił śrubę. Gdyby ktoś mógł mi podać oznaczenia takiego silniczka albo najlepiej jakieś zdjęcie, byłbym bardzo wdzięczny.
Z góry dziękuję.
P. S.
Jaka może być orientacyjna cena takiego krokowca?

Tu masz opis Blitza i rysunek krokowego, który tak naprawdę nie jest silnikiem krokowym ale spełnia taką samą funkcję.

Hmm... szukam jeszcze jakiś nr katalogowych do tego. Chciałem to kupić taniej i muszę podać jakieś konkretniejsze dane sprzedawcy na Allegro żeby sprawdził czy może to sprowadzić. Ale i tak dzięki za info

to nie silnik krokowy, tylko tzw attuator, grucha (potocznie). Jest to taki zawór elektromagnetyczny - wynalazek jak 150 ale podobno u niektórych działa. U mnie nie chciał...

U mnie dziala rewelacyjnie Oprocz tego attuatora mam jeszcze srube na wezu - tak zamontowal gazownik, dzieki tym suer patentom, nawet nie zauwazylem jak padla mi sonda lambda. poprostu z II generacji zrobila sie I generacja.
KamilH - Twoj diagnostic box rowniez spisuje sie na medal

[ wiadomość edytowana przez: zp dnia 2007-07-17 16:27:52 ]