MotoNews.pl
4 Accent 2 halogeny gdzie kupić zarówkę poza ASO Warszawa (195697/89) - NT

Accent 2 halogeny gdzie kupić zarówkę poza ASO Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam przepaloną żarówkę w jednym halogenie w moim accencie 2. W aso taka żarówka kosztuje 70 czy 75 PLN i jest to całość wraz z podstawką. W jednym warsztacie wyjmowali mi te żarówkę i powiedzieli, że to jest HB 2

NIGDZIE nikt nie wie co to za patent i żaden sklep mi tego nie może sprzedać bo nawet nie wiedzą skąd to wziąć

Już raz zamawiałem tę zarówkę w ASO na modlińskiej ale mnie olali więc podziękował im zw współpracę

Czy komuś udało się kupić zamiennik tej żarówki poza aso? Bardzo proszę o aktualne namiary. Jeżeli nic nie wygooglam to nie pozostaje mi inne wyjście niż kupno w aso ale powiem szczerze, ze troche mnie mierzi te 75 PLN za jedną zarówke

Patrzyłem w archiwum ale niespecjalnie udało mi się dojść do jakiś wniosków po lekturze.

Poszukaj firmy Inter -Team. HB2 w ich cenniku kosztuje ok 25 zł. Tylko z opisu wynika, że jest to żarówka 60/55W, więc wątpię zeby o to Ci chodziło. W halogenach raczej jednowłóknowa.

Polecam:
www.auto-lamp.pl
Kupowałem u nich jak jeszcze nie mieli sklepu internetowego, miły Pan podesłał za pobraniem. Kosztowały całe 8,50 zł/szt
Wieczorem podesle Ci dokładne oznaczenie, są na stronce tylko nie pamiętam oznaczenia "trzonka".

typ US: 881
napięcie / moc: 12,8V / 27W
trzonek: PGJ13
Narva: 48040

Cytat:
2007-09-25 22:02:14, RADTUS pisze:
typ US: 881 napięcie / moc: 12,8V / 27W trzonek: PGJ13 Narva: 48040

DZIĘKI! Czuj się uwielbiany i podziwiany

W tygodniu zamawiam

Cytat:
2007-09-25 22:02:14, RADTUS pisze:
typ US: 881 napięcie / moc: 12,8V / 27W trzonek: PGJ13 Narva: 48040

Pasują idealnie Znowu swiece na dwie strony Dostęp do halogena jest taki sobie i bez podniesienia samochodu na podnośniku nie da rady tego zmienić no chyba, ze ktos jest ginekologiem

Strasznie delikatne sa te pręciki na których żarówka jest "przyklejona" do podtawki - udał mi się je wygiąć :| ale potem naprostowałem i jest oki doki

Za cene jednej HB2 w aso kupiłem dwa zamiennki, komplet H4 tungsram Megalight plus, zapłaciłem za przesyłke i jeszcze mi zostało