Takie cuś :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chyba dziadzieję bo spodobało mnie się takie cuś:

mówię o tej szmacie na masce

gdzies widzieli gdzie to zdobyć?

klik

thx, mówisz i masz

Ma taki cóś w planie na cały przedni zderzak plus maskę x2 jak by ktos wiedział fajnie by było. Znudziło mi sie lakierowanie co jakis czas...

le krawcy mogą ci takie zrobić, jakbyś miał materiał mogę popytać jedną babkę, robiła mi już dziwne rzeczy typu pokrowiec markizy

fak
auto w takim badziewku wyglada jak ratler w kubraku
pliz noł

uBRAnko

heh

e tam
jak fura to i skóra
i jeszcze komóra hehehe

tak więc bawełna odpada

super ładne to to cóś nie jest ale popieram opinie niektórych kolegów co do wyglądu maski po przejechaniu kilku tys po naszych posypanych piachem i żwirem drogach. Mam znowu machę do malowania bo odpryski to już nawet podkład wytłukły. Niedługo coś takiego założe, z czasem myślę że się przyzwyczaję.
ps: na zlot można ściągnąć i pochwalić się ładną i błyszczącą maską

można też załadować w jakiegoś wyjeżdżacza, sprawić sobie na jego koszt nowy ryjek w nowym lakierku i żeby jeszcze coś na inne rzeczy zostało

kiedys bym sie nawet nie zastanowił ale teraz i krzywo patrzą na takie przypadki i szkoda mi auta.

kiedys bym sie nawet nie zastanowił ale teraz i krzywo patrzą na takie przypadki i szkoda mi auta.

najgorszy pierwszy raz, później już z górki.

Ja proponuje od razu cos takiego KLIK
Ogranicza troszke wsiadanie i widocznosc, ale za to jaka skutecznosc!

P.S.
A tak calkiem serio to czy nie porosciej nie jezdzic ludziom na zerzaku?

Cytat:
2007-07-22 16:24:25, dominiq pisze:
Ja proponuje od razu cos takiego KLIK Ogranicza troszke wsiadanie i widocznosc, ale za to jaka skutecznosc!

Cytat:
P.S. A tak calkiem serio to czy nie porosciej nie jezdzic ludziom na zerzaku?

w dzisiejszych czasach nie musisz jeździć ludziom na zderzaku, żeby mieć kolizję. wszyscy to teraz mistrzowie kierownicy, którym się śpieszy bo coraz więcej samochodów na ulicach robi coraz więcej korków, do tego komóreczki bez zestawów głośnomówiących, papieroski, nawigacje, CB a kierowanie schodzi na ostatni plan. no i muszę szukać błotników nie z mojej winy oczywiście.

[ wiadomość edytowana przez: QNA dnia 2007-07-22 16:50:04 ]

Cytat:
2007-07-22 16:33:54, QNA pisze:
w dzisiejszych czasach nie musisz jeździć ludziom na zderzaku, żeby mieć kolizję.

Zgadza sie, ale ten kawalek szmaty chyba Cie przed kolizja nie uchroni. Ma chronic lakier przed odpryskami. A skad sie biora odbryski? Od jezdzenia ludziom na d*pie

Cytat:
2007-07-22 16:41:43, dominiq pisze:
Zgadza sie, ale ten kawalek szmaty chyba Cie przed kolizja nie uchroni. Ma chronic lakier przed odpryskami. A skad sie biora odbryski? Od jezdzenia ludziom na d*pie

raczej od jeżdżenia po naszych rewelacyjnych drogach

Cytat:
2007-07-22 16:50:50, QNA pisze:
raczej od jeżdżenia po naszych rewelacyjnych drogach

To ja chyba jezdze po trawnikach bo jakos nie mam odpryskow na masce

Ja takie coś widziałem na łądnej Be i prezentowało sie całkiem sympatycznie

to fakt, na niektórych autach to wcale nie szpeci. Mógłby ktoś zarzucić fote Omci z takim ubrankiem to byśmy zobaczyli czy warto zainwestować w nowy image

no urg wrzucił foto w pierwszym poście, tyle że od razu się nie ładuje