Cinema city Zakopiańska sobota 14,00

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wyczytałem na forum sr że jest organizowany pod cinema city na zakopiańskiej obok carerfoura kręciołek którego organizuje Rako

czy ktoś z panów jest chętny bo ja jeśli tylko sie do jutra nic nie spiepszy to chętnie

chetny chetny

takie imprezy maja u mnie najwiekszy priorytet:)
do zobaczenia i dzieki za info!

no myśle panowie że f&f nie da dupy i znowu namieszmy cos w klasie do 900

chyba ze bedzie jakieś wpisowe duże to wtedy lipa

taaa...do wygrania beda bilety na 2fast2furious i jeszcze raz pojdziemy ogladać

ale frajdy ile z tego jest

Ja tez sie pojawie, a jak wygracie i nie chcecie ogladac po raz 2 to ja chetnie pojde bo jeszcze nie widzialem

o 14???? a ja slyszlem ze o 15??? ktos wie o ktorej dokladnie???? ja sie pojawie na 100%. tylko na ktora i gdzie??? (tzn konkretne miejsce)

a ja ucze sie pierdolonej fizyki do zasranej sesji

Cytat:
2003-06-21 12:07:07, misieq pisze:
a ja ucze sie pierdolonej fizyki do zasranej sesji

Przyjedz, jakies 2-3 godninki odpoczynku dobrze ci zrobi, masz jeszcze cala niedziele i dzisiaj po poludniu.... chyba nas nie zawiedziesz???

Parking Cinema city, jak wjedziesz na zakopianke to na bodajze 2 światłach w lewo, nie da sie nie zauwazyc, napewno trafisz. a co do godziny to w koncu o ktorej?

chyba sie wybiore...tylko czy po drodze mnie nikt nie zatrzyma...zreszta zobaczycie jak przyjadę

Cytat:
2003-06-21 12:33:28, Putin pisze:
chyba sie wybiore...tylko czy po drodze mnie nikt nie zatrzyma...zreszta zobaczycie jak przyjadę

A co jest twojemu rydwanowi?

ja bede o 14,00

ja i Goorek tez

impreza srednia - oprocz palenia gum (ktore po dluzszym czasie tez sie stawalo nudne - jak dla mnie) nie dzialo sie teoretycznie nic. byly konkursy: np jazda z zawiazanymi oczami, i konkurs z woda coby jej nie wylac. i wtym drugi konkursie lukasz ewidentnie gorowal nad wszystkimi i jak wyjezdzalem do domu (pojechalem wczesniej) to byl pierwszy (a zostalo jeszcze kilka osob tylko) gratulacje ) gumy palili: biala BMW M3(Tadek), kameleoniasta BMW 3, czarna 5, poldzior RAKO (Filip) i chyba tyle. przyjechalo kilka aut z KATKu, troche pograli i tyle. byl tez mercedes SLR - blacharz - artysta wykonal kawal dobrej roboty bez kitu bajera to zrobil. pozdrowki

ta udało mi sie wygrałem seatem leonem pae gadżetów a jako pilot na prawym fotelu red devil

faktycznie oprucz palenia gum to nic sie nie działo, Łukaszc wygrał - debeściak . na ttym impreza sie skonczyla, Z klubu pojawili się Łukaszc, Goorek, ja, Mounetez(podobno ), Putin i chyba tyle, jesli ogos zapomnialem to przepraszam.