Moze troche elektryki do Ladnej...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Starasznie za mna chodzi ostatnio "elektryka". Czy ktos juz zrobil sobie szybki elektryczne Ladzi?? Jesli tak to nich cos opowie jak to zrobil... koszty, problemy itp.
Jesli jakies elementy z innych samochodow to jakie, na co zwracac uwage....
Fajnie byloby podjechac do kogos...szybka w dol... to jest to!!. a nie zasuwac korbka....
z gory dziki za info

Czesc !
Ja Ci nie pomoge, a wrecz odradze
Jesli nie jest to fabrycznie montowane to ma tendencje do psucia sie i tak wlasnie kumplowi w CC sie porobilo - jakies tam zwarcie czy cos i klapa, nie otwieralo sie w ogole Lato, 40 stopni w cieniu, a on 200 km jazdy w zamknietym szczelnie aucie Juz tego nie naprawial - zdemontowal z komentarzem "nigdy wiecej" Tez kiedys chcialem takie cos miec, rzeczywiscie bajer jest, ale skoro fabryka tego nie montowala to jakos nie mam zaufania No ale to tylko moje skromne zdanie Pozdrawiam - Misiek

ja mam szyby elektryczne i centralny zamek. koszt szyb aktualnie około 350 zetów ( 2 szyby)

mam w swojej babci centralny i szyby elektryczne z przodu i uważam to za super wynalazek , podnośniki od seicento po lekkim tuningu pasują bez problemów i tak szczerze toco może się popsuć w orginalnych podnośnikach, inna sprawa jak się zakłada jakieś uniwersalne gówno to rzeczywiście odradzam, pozatym super sprawa podjeźdza się na parking pilotem cyk zameczki się zamukają szybki się domykają i nie jednemu szczena opada

Cytat:
Jesli nie jest to fabrycznie montowane to ma tendencje do psucia sie i tak wlasnie kumplowi w CC sie porobilo - jakies tam zwarcie czy cos i klapa, nie otwieralo sie w ogole Lato, 40 stopni w cieniu, a on 200 km jazdy w zamknietym szczelnie aucie Juz tego nie naprawial - zdemontowal z komentarzem "nigdy wiecej" Tez kiedys chcialem takie cos miec, rzeczywiscie bajer jest, ale skoro fabryka tego nie montowala to jakos nie mam zaufania No ale to tylko moje skromne zdanie Pozdrawiam - Misiek

W CC raczej tylnych szyb nie odkręcisz. W Ladzie tak ;] więc problem przegrzania masz z głowy

a od poloneza orginalne sil;niczki by pasowaky wie ktos bo mam poldka ze skasowanym tylem na oku do sprzedania z silnikiem rovera i i centralką i bym chetnie przezucil a moze silnik przelozyc to by byla nowsc 2107 z silnikiem 1,4 ale to mazenia bo zaduzo elektroniki przy tym silniku