TC Problem Kontrolka sie caly czas Swieci na Desce...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam taki problem. Dzisiaj montowalem alarm w samochodzie...no i po ktoryms odpaleniu auta zapalila mi sie kontrola trakcji...nie wiem co to moze byc. gdzie mam szukac przyczyny...czy jakies przepiecie moglo spalic czujnik tc albo cos...dziala to na jakims przekazniku ?? nie mam zielonego pojecia co to moze byc...

Hehehe Wiedzialem jak cos konkretniejszego to nie ma odpowiedzi...

Witam.
Przed wymianą kabli miałem to samo ni z tego ni z owego nagle TC się wyłanczało. Pojechałem do AUTO KRZYCH w Głogowie i okazało się że wystarczy pokasować błędy kompa i wszystko wróciło do normy. Powiedzieli iż komp nałapał błędów przez kable to je wymieniłem. Autko teraz lepiej chodzi i TC mi normalnie działa.
Pozdro Mariusz

Wlasnie mam zamiar to zrobic to tez o tym myslalem. ale w weekend przejrze tez instalacje elektyczna idoca w nogach...

Cytat:
2007-07-24 07:54:52, homer171 pisze:
Wlasnie mam zamiar to zrobic to tez o tym myslalem. ale w weekend przejrze tez instalacje elektyczna idoca w nogach...

ale kombinujecie. podjedz na kompa i bedziesz mial czarno na bialym co jest przyczyna, mi naprzyklad padl przekaznik w pompie i skonczylo sie wymiana calej pompy.