| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-07-04 12:46:19 ogladalem to z torunia w uwadze i musze powiedziec ze koles ta audica 80-tka stasznie byl niebezpieczny.u nas dzieje sie podobnie-naszczescie jeszcze nikt niewjezdrza w ludzi ale pewnie jak to sie niezmieni to do tego tez dojdzie.wlasnie co to za koles z tym pivem??pozatym co on sobie mysli-przyjechal,sprzedaje kielbaski(patent Brambiego) i zadowolony .jeszcze staje sobie na srodku pasa zeby go wszyscy widzieli a nie gdzies z boku zeby nikomu nieprzeszkadzac.co czelu proponujesz zwazku z tym kolesiem??co do zlotow to na to niema wiekszego wplywu bo jesli nawet przybedzie 100 aut i 10 z tego zacznie robic"bydlo"to ciezko to jest pochamowac bo "on wie lepiej co robi" dopuki niezdarzy sie jakies nieszczescie. |
Waga - | 2003-07-13 23:10:58 Co u mnie ? Myślałem, że to o mnie post i że cos u mnie ma być ... nic nie kapuję.... |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-07-14 09:26:30 waga co z toba??przeciez niechodzi o ciebie tylko o program TV.ty jestes jak najbardziej spox i napewno nikt tutaj niema nic do ciebie |
Waga - | 2003-07-14 18:26:05 Żartowałem
( U-waga ... myśałem ze sie domyslicie )
|