Chlodnica

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do wymiany chlodnice. Czy ktos moze cos polecic? Moze jakis dobry zamiennik? I oczywiscie cene

PS
wymienial ktos moze w espero rurki ktorymi plynie plyn od wspomagania? Mam maly wyciek i nie wiem co zrobic. Moze ktos mial pobobny problem?

Cytat:
2007-07-23 16:17:02, Edgardo pisze:
Mam do wymiany chlodnice. Czy ktos moze cos polecic? Moze jakis dobry zamiennik? I oczywiscie cene PS wymienial ktos moze w espero rurki ktorymi plynie plyn od wspomagania? Mam maly wyciek i nie wiem co zrobic. Moze ktos mial pobobny problem?

Chłodnice szukaj na alledrogo.pl do 350 powinienes cos znaleźdz co do przewodów wspomagania to mój ojciec wymieniał ten pod chłodnicą i zajęło mu to jakies 15 min

W zeszłym roku wymieniałam chłodnicę w espero, którą zakupiłam u POTAKA w Łodzi, koszt zakupu to 350 zł - Nówka!!!
Zamiennik Sobie podaruj bo można kiszkowato trafić i wówczas jest kłopot.

ja miałem wyciek z rurki która pełni role 'chłodnicy' płynu wspomagania - na zagięciach są nasunięte takie plastikowe osłonki, coś jak koszulki termokurczliwe - i pod nimi koroduje...
przeciąłem rurkę do końca i naciągnąłem wąż hydrauliczny + opaski ślimakowe; trzyma 3 rok...

pozdr
kriscross

dzieki Panowie za pomoc. Czy za 350 to kupie oryginal czy to poprostu lepsiejszy zamiennik?

Cytat:
2007-07-24 18:23:18, Edgardo pisze:
dzieki Panowie za pomoc. Czy za 350 to kupie oryginal czy to poprostu lepsiejszy zamiennik?

I PANIE też kolego zacny,,,,,
Za 350 zetów kupisz oryginał.

ups przepraszam. Od dzis bedzie zawsze Panowie i Panie )
Samochod juz w warsztacie i znowu troche bedzie trzeba wydac bo przy okazji poprosilem o wymiane jeszcze innych rzeczy )