[k] aparat zapłonowy do 903 !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie kompatybilny z kopulka od pandy 900 bo takowa nabylem, od kogos i do mnie nie pasuje byle by sprawny w 100% !

wez na wzor w niedziele na gielde do ibrahima i cos sie znajdzie.

Cytat:
2007-07-30 21:00:20, dt01 pisze:
tak jak w temacie kompatybilny z kopulka od pandy 900 bo takowa nabylem, od kogos i do mnie nie pasuje byle by sprawny w 100% !

uu jak nie pasuje to odsyłaj mi to - nie ma problemu - ja porzadna firma

Dobierałem do silnika do ktorego chciales - jesli nie pasuje to trudno - przyjme spowrotem

kosa ja tam u niego nie umiem szukac co do zwrotu nawet nie myslalem o tym, jest loos znajde do tego aparat i bedzie super dzieki kuner za pamiec :]

oferta dalej aktualna w niedziele bede szukał u ibrachima kosa ewentualnie licze na pomoc...

Cytat:
2007-07-31 00:32:19, dt01 pisze:
kosa ja tam u niego nie umiem szukac co do zwrotu nawet nie myslalem o tym, jest loos znajde do tego aparat i bedzie super dzieki kuner za pamiec :] oferta dalej aktualna w niedziele bede szukał u ibrachima kosa ewentualnie licze na pomoc...

jakies 20 m od wejscia, po prawej stronie, w skrzynkach pod/za regalami powinny byc ze dwa takie aparaty jak potrzebujesz jak minie mi angina do tego czasu to moge sie wybrac z Toba

no i super

no i nie jade na gielde bo kupilem okazyjnie dwa silniki na czesci

dt to sprzedaj mi jeden aparat...

jak zabangla auto to zrobie wielka wyprz. , a silniki bede miał w poniedziałek wiec cierpliwości...

Cytat:
2007-08-05 00:11:40, dt01 pisze:
jak zabangla auto to zrobie wielka wyprz. , a silniki bede miał w poniedziałek wiec cierpliwości...

nie omieszkaj dać mi cyne jak bedziesz coś robił