[K] Kupie nowa chlodnice do fiata 125p z silnikiem 2.0DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie kupie Chlodnice do Fiata 125p(najlepiej nowa) z silnikiem Poloneza(montowana we wneke).Moze macie znajomych ktorzy moga jeszcze cos takiego zdobyc???

Pozdrawiam

tylko uzywane

nie ma zadnych szans na nowa?

nie wiem na ile oplaclne jest regenerowanie takiej chlodnicy, ale gdyby co, to mam jedna taka, tylko ze ma na srodku o ile pamietam dosyc pokazna dziure... ale po regeneracji bedzie wl;asciwie jak nowa a lysle ze wyjdzie to taniej niz nowa

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2007-07-27 12:39:00 ]

nowa znajomemu oferowali w kielcach chyba za 400 lub 500 zł o ile nie więcej. Bardziej nawet sie opłaca wkłąd zmienić. Pozdrawiam

Dzieki za rady.Zalezy mi na nowej.Mam jeden sklepik ktory jeszcze ma dostep do starych czesci lezacych na magazynach.Jutro bede dzwonil zobaczymy co z tego wyjdzie.

Cytat:
2007-07-27 19:03:46, Marcell pisze:
Dzieki za rady.Zalezy mi na nowej.Mam jeden sklepik ktory jeszcze ma dostep do starych czesci lezacych na magazynach.Jutro bede dzwonil zobaczymy co z tego wyjdzie.

są zakłady robiące chłodnice na zamówienie, cena ok 200-300zł (znajomy do trabanta 1.1 robił) trzeba tylko poszukać-napewno mają stoisko na giełdzie w gliwicach.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Dzwonilem do sklepu.Moze bedzie nowa za 350 zlWszystko okaze sie w poniedzialek