MotoNews.pl

RAJD NIEMIEC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co myslicie o debiucie jaki nastąpi w rajdzie niemiec za 2 tygodnie???? jak obstawiamy????

ja obstawiam że nie dojadą. są jeszcze za młode . Debiuty WRC z reguły rzadko się udają, konstruktorzy bardziej są nastawieni na to co się dzieje z rajdówką w czasie pierwszych rajdów i ją dopracowują, a zawodnicy przed takim debiutem WRC w rajdzie zawsze wychwalają i opowiadają jakie to auto jest wspaniałe itp. ale rajd szybko weryfikuje ich zachwyty i w 90% przypadków nie dojeżdżają do mety. Ja jednak bardzo Skodzie kibicuje bo zapowiada się bardzo ciekawa rajdówka i jeśli będzie równie solidna (lecz już nie tak ciężka ) jak Octavia to będą na pewno dobre wyniki i może nieźle namieszać w czołówce WuRCów

nie bede pisac nowego postu ale co myślicie o zastąpieniu puga 206 wrc przez 307 wrc??? jak dla mnie to bez sensu zamieniac dobre auto na cos nowego al co do fabii to autko zapowiadfa się ciekawiej niż poprzedniczka kolumbryna octavia wrc może byc ciekawie ale początki zawsze są trudne

Mi sie bpodoba nowa fabia WRCjest kozak i tez mysle ze pojedzie lepiej nic octaviawiec jazda jazda fabia WRC

trudno mi sobie wyobrazic ze 307 było by szybsze od 206 bo przeciez 206 jest na tyle doskonałe ze trudno wiele juz w nim zdiałac a przeciez 307 jest wielgasne !!! wiec jak zrobic zeby miało takie osiągi jak 206.ale moze chodzi o to ze przy dopracowaniu konstrukcyjnym 307 moze sie lepiej prowadzic (wiekszy rozstaw osi ) ale czy niekosztem zwinnosci kto wie....

słyszelisice ze lada wystawia s 1600 konri wiesz cos o tym wiecej????? a moze ktos cos powie na ten temat

conrad mam propozycje aby zmienic ten post na rajd niemiec

Cytat:
2003-06-25 16:04:30, bartek-bujak pisze:
conrad mam propozycje aby zmienic ten post na rajd niemiec

OKI