ANWA 22.07.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ma ktoś może jakieś zdjęcia z tej imprezy?

pozdrawiam

Fotki sa np. tu

noo wlasnie- www.rajdy.org.pl

Anoola to Ty jestes pilotką tego Puchacza poznanego ?

zeby tylko pilotka

te foty fajne ale na samym maxi było z 7 fotografów. jakbyscie mieli jakies fotki, to dajcie znac

Moje fotki

zdjęcia innych załóg już wkrótce

Aaaa to ty nas muniek tak opstrykiwales na mecie eurostaru

Muniek jakbys mial fotki innych maluszkow tudziez dokladniej mnie (wesola załoga nr 55) albo jakies filmiki to wrzuc gdzies
z gory thx
kolejna galeria : HOGA

[ wiadomość edytowana przez: MikeVTi dnia 2007-07-24 00:17:35 ]

Majki odjechałeś mi ale za to filmiki z Tobą mam mistrzowskie jeszcze jestem Ci dłużny sklejkę z Dobczyc postaram się zrobić sklejkę z Anwy ale tylko z filmików z Tobą i innymi maluchowcami luzik załącze inne maluchy

Skomentowałem fotę z Waszą załogą na rajdy.org.pl aha i jak będzie można to zaklepuje prawy fotelik

[ wiadomość edytowana przez: muniek_rally dnia 2007-07-24 01:03:15 ]

Cytat:
2007-07-23 23:06:11, Poochaty pisze:
Aaaa to ty nas muniek tak opstrykiwales na mecie eurostaru

tak to ja

Reszta maluszków

aaa Muniek to ja Cie chyba juz teraz kojarze ktos Ty no to czekamy na filmy i fotki jakies.) dzieki

Oto link do galerii

Puchar Toyoty Anwa IV Eliminacja

dorzuce jeszcze :

Galeria 1
Galeria 2
wyniki xls

A Pan Rafał Wiciński to dlaczego nie jechał Eurostaru??
Majki zrób miejsce na prawym chociaż na jeden start bo mnie cisnie do jazdy z Tobą

Wicinski nie jechal chyba z powodu awarii..

jak ruszą kręcioły w Dobczycach to mozna bedzie pomyslec o tym prawym, nie ma problemu jak klejenie filmu idzie ?

Zrobie filmik z Twoim udziałem od początku rajdowej kariery i wrzuce też jakieś fajne filmiki i foty z innymi maluchami Jak narazie przeglądam filmiki i zdjęcia i zastanawiam się nad grafikiem Kręciołki w Dobczycach są zajebiste

ja dopiero sie ucze malcem jezdzic wiec wiesz ale wszystko fajnie pogadamy na priva jak cos w tej kwestii wiec tu juz nie robmy offtopa tylko jakbys mial jakies filmiki z anwy to wrzuc malczany jakiekolwiek i nie obrabiaj tylko to co masz to wrzuc

pzdr