Czego to ludzie nie wymyślą !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich.
Przeglądając stronki znalazłem >>>>>TO<<<<<
powiem krótko--TRZEBA MIEĆ NASRANE!!!

Pozostawiam bez komentarza,,,,,,,,,,,,

Cytat:
2005-06-11 23:22:49, FAFA pisze:
Witam wszystkich. Przeglądając stronki znalazłem >>>>>TO<<<<< powiem krótko--TRZEBA MIEĆ NASRANE!!!

Próbowałem trochę czytać tego szajsu, przedzierając się przez kolejne linki dociera człek do granic prymitywu .....qrfa mać !....jaskiniowcy byli chyba bardziej inteligentni....tyle że jeansu nie znali

Dlaczego oni w nagłówku strony powołują się na kultowy film "Fight Club" ????????????????

Gdyby rozumieli choć w 1% myśl przewodnią w/w filmu, to sam pojechałbym na taką ustawkę

hej tu chodzi o wirtualne ustawki - to taka gra, nawet ją ktoś zarzucił kiedyś jak graliśmy w tych gangsterów..

Cytat:
2005-06-13 18:23:25, elChopin pisze:
hej tu chodzi o wirtualne ustawki - to taka gra, nawet ją ktoś zarzucił kiedyś jak graliśmy w tych gangsterów..

Ja zarzuciłem link wtedy.

Ludzie przecież to jest gra internetowa !!! A nie jakieś mordobicie na żywo.

Ja sam gram w to i mi nieźle idzie !!!

Jeżeli uważacie to za złe wasza sprawa.

Ta gra ma na tym polegać, że jest super prymitywna (taki jaki jest świat hooliganów zazwyczaj)

Ja w to gram i się śmieję, a nie biorę to na poważnie ! Coś z wami chyba nie jest tak skoro się oburzacie !

[ wiadomość edytowana przez: Norbi69 dnia 2005-06-13 18:33:45 ]

Cytat:
2005-06-13 18:30:00, Norbi69 pisze:
.." Ludzie przecież to jest gra internetowa !!! A nie jakieś mordobicie na żywo. Ja sam gram w to i mi nieźle idzie !!! Jeżeli uważacie to za złe wasza sprawa. Ta gra ma na tym polegać, że jest super prymitywna ..."

....w takiej sytuacji to jasne że już się nie oburzamy ... ...ale jaja

Cytat:
2005-06-13 18:45:53, bogdan1 pisze:
....w takiej sytuacji to jasne że już się nie oburzamy ... ...ale jaja

ahhh...

Odkopałem posta bo jego tytuł idealnie pasuje do latarki powodujacej wymioty