[klip] zlot 126p gdynia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klip

coprawda ja nie slucham takiej muzy ale kolega GIE zmontowal conieco wiec zarzuce zeby pokazac nasz ostatni zlot w 3 miescie

maluchow bylo 34szt

pozdro

-----------------
Franky Garage

[ wiadomość edytowana przez: fuso dnia 2007-05-23 00:21:25 ]

ale ty brzydki jestes

jesteś pierwszy który to mówi oficjalnie

nie bo ty

-----------------
Franky Garage

13matt13 znowu przylansował godnie... i chyba na jego aucie zakonczymy

OMG co za muza

W kazdym razie pare fajnych egzemplarzy widzialem na filmie Oczywiscie 13Matt13 jak zwykle kurcze najladniej wyszedl... Porzadnie zrobione auto

Ja sie nie pojawilem bo nie mialem foteli, silnik nie dzialal i na dodatek musialbym zmyc brod po-paru-kjs-owy wiec nie dla mnie taka zabawa

Lap

P.S. Kurde... Fuso, ja bylem przekonany ze Ty swap'owales CC a tu jakis wlot powietrza w tym FLu widze

bo swapowalem cc na 1.2 ale zostal mi 1.1 po cieniasie to do malca zapodam

-----------------
Franky Garage

Widzę, że palenie laka też było
http://www.youtube.com/watch?v=zG2GxavdJfw&

A tak poważniej, to gratuluje zrobienia zlotu na 34 maluchy i to jeszcze w takim fajnym, reprezentacyjnym miejscu.

[ wiadomość edytowana przez: janas81 dnia 2007-05-23 11:11:26 ]

dobra a teraz sie przyznac który brawo bił

aaaaaaaaaaaaaaaaaaale bestie.. w mordenke jako mi sie tam nie palilo.. i fakt, malec matta najlepiej sie prezentuje no i profi material zmontowany heheh

Szukalem klipu w 'motoryzacyjnym zyciu trojmiasta' ale jakos niemoglem znalezc,dopiero dzis fuso mnie powiedzial ze wystawil oddzielny temat z klipem... ... ja jakos niechcialem wstawiac klipu,bo zrobilem go ot tak poprostu a ze niektorym sie spodobalo to spoko...
Co do muzy to jest taka zeby byla lekka beka,a z drugiej strony podasilo z poczatku do p.Fusa ktory pokazal swego BoBa

Matt ze swoja pomaranczka ogolnie ... szczena opadla co niektorym (mnie tez )

Pozdro

-----------------
EL BoMBeLLo - CLaSSiCStYLe
FrankyGarage

Dobry klip, a muza odpowiednia pasuje klimatem. Fajny montaż. Gratulacje dla autora.

Dzieki

-----------------
FrankyGarage

O kureczka wodna, ale pojechali Było parę najstarszych modeli nawet i parę modeli takich jak mój też widziałem. No, nieżle nieżle

19.08.2007 Skwer Kosciuszki GDYNIA
II 3Miejski Zlot Fiata126p

Jezeli ktos sie wybiera nad morze to zapraszam na skwer bodajze na 13...kazdy malak sie liczy

Pozdro

-----------------
FrankyGarage

a bedzie palenie gumaska i konkurs db drag?

conajmniej ... palenie na 1/4 myly

Pit wpadniesz na zlot'a??

Pozdro

-----------------
FrankyGarage

smiechy , smiechami ale kurcze klimacik fajny jak sie patrzy na dziadkow i babcie ktorzy wpadli swoimi malanami i ciesza sie jak dzieci ze sa w gronie innych posiadaczy tego auta

pozatym przejazd przez miasto tez jest ciekawym przezyciem

no moze wpadne, kto wie

mnie nie bedzie

-----------------
Franky Garage