MotoNews.pl
4 Belka z tarczobębnami linka ręcznego (192221/45) - NT

Belka z tarczobębnami linka ręcznego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukałem 2 dni i nie znalazłem w wyszukliwarce

mam pytanie bo kupiłem belke z rsa za 200zł i słyszałem że jest inna linka do ręcznego i stąd moje pytanie czy tak jest???
Ewentualnie nie pasuje coś jeszcze???

z tego co wiem z doswiadczenia to trzeba orginala a takich juz nie ma! Jedyne wyjscie do kogos kto robi linki i wykonac tak sama jak orginalna!

to mnie pocieszyłeś
to znaczy że nie kupie takiej w sklepie??

W warsztacie gdzie chciałem naprawic reczny dzwonili wszedzie i szukali wszedzie nawet w fordzie i powiedzieli ze nie ma (a dobre chłopaki sa) i jak che to sciagna mi ta stara zawioza do kolesi co robi linki i bedzie gitara ale za auto bylo mi potrzebne to nie robilem teg i jezdze prawie bez recznego! A nie mowiac juz o czesciach naprawczych do hamulca, zbytnio sie na tym nie znam ale cieszko juz do tego czesci znalesc!

[ wiadomość edytowana przez: Daffy dnia 2007-08-09 13:50:47 ]

to czym sie ona różni od tej zwykłej??

hmmm tak sobie myśle i jedynym rozsądnym rozwiązaniem będzie zrobienie ręcznego hydraulicznego.

A pisałem o tym aż wczoraj.... różni sie mocowaniami do szczęk od ręcznego. A co do niemożliwości dostania to bardzo ciekawe bo Sławas sprzedał mi taką jakiś czas temu.Więc odezwijcie się do niego.Duffy przesadzasz i to mocno, cały czas w sprzedaży są tarczobębny i klocki do tylnych hamulców,a okładziny do ręcnego także choć w chorych pieniądzach, kupowałem w tym roku więc wiem co mówie.

no to Slawas ma niezle zaopatrzenie bo w całym zapyziałym Tarnowie nie bylo a w fordzie powiedzieli ze nie produkuja juz linek! Bede musiał sie do niego odezwac! Tarczo bebny sa klocki sa zgadza sie ale cieszko dostac jakies gumki to tłoczka i tym podobne! A ceny za tarczbo bebny sa z kosmosu
Albo panowie słabo szukali! Człowiek jak sam czegos nie zrobi...

fakt jest taki że linki robią w zamienniki i w oryginale

z tym że ostatnio nawet u mnie pojawił się problem z zamiennikami, w żadnym z moich źródeł teraz ich nie mają i czekają na dostawę

ale w dalszym ciągu można bez problemu praktycznie dostać oryginał - tyle że cena wyższa od zamiennika