[U] Transport auta - tym razem gorzó wielkopolski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tym razem jade z krakowa do gorzowa WLKP w sobotę rano lub w piątek wieczorem. Mogę zabrac auto do gorzowa (szczecina lub np poznania) lub części w obie strony. tel 886 877 930 gg 7550149 tadzik128@wp.pl. Cena bedzie promocyjna oczywiście skoro jade tam tak czy tak

Tadzik a jak czesto tam jezdzisz? za jakies 2 tygonie sie czasem nie bedziesz wybieral ? moglibysmy sie dogadac o transport auta krakow-poznan i spowrotem

'Jezdze jak ktoś potrzebuje przewiwźć auto. Teraz jade w jedną stronę na pusto wiec moge coś zabrać na północ. Jeśli bedxziesz potrzebował zeby Ci przewiwźć auto za 2 tygodnie to woze za 80 groszy za kilometr - raczej nikt Ci taniej nie zawiezie autka

chodzilo mi o konkrety bo nie wiedzialem na jakiej zasadzie ty tam jezdzisz ale jak komus po auto to w sumie odpada bo mnie interesuje tylko podroz w dwie strony z samochodem(nie moge go tam zostawic). a myslalem ze ty tam jakos po cos smigasz i jest mozliwosc podpiecia lawety i zmniejszenie kosztow..

mam telefon jakby co wiec bede tyrkal jakbym mial jakies pytania

p.s.
wypozyczasz lawete ? cena ?

pzdr

Tadzik - powiedz lepiej ile chcesz za skrzynke do ritmiaka No i wyglada na to ze w sobote widzimy sie u Adriana.

skrzynie do ritmiaka (dokłdniej od regaty - troche dłuzsze dałem kumplowi w zamian za jakies pier=doły do 124 sporta - jeszcze nawet ich niew odebrałem) zostaą mi tylko skrzynia od ritmo wtryskowego - jesli Ci sie bardzi ciśnie z tą skrzynią to zadzwoń do mnie to moze wezme od niego jedną skrzynie. Pozdrawiam

Cytat:
2007-08-10 01:21:31, tadzik128 pisze:
skrzynie do ritmiaka (dokłdniej od regaty - troche dłuzsze dałem kumplowi w zamian za jakies pier=doły do 124 sporta - jeszcze nawet ich niew odebrałem) zostaą mi tylko skrzynia od ritmo wtryskowego - jesli Ci sie bardzi ciśnie z tą skrzynią to zadzwoń do mnie to moze wezme od niego jedną skrzynie. Pozdrawiam

nie cisnie mnie, ritmio stoi i gnije, jezdze i tak 131, druga w kolejce jest 131 racing, z reszta podejrzewam ze z mojej skrzyni od ritmolota cos sie wyrzezbi. Tak czy inaczej jutro pogadamy w Lipianach