MotoNews.pl

Nice khant movie 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i znowu Fiat 125 w akcji
nice khant movie 2

masakra

Ten film miażdży...czekam na starcie fiato-lady z tym fiatem na jakims rajdzie

więcej wiecej !

lekko szkoda autka

moze jestem sztywniakiem ale ten film nic innego nie przedztawia jak ukazanie czyjejs glupoty
po co bylo rozbijac tego fiata tak ? jezeli szedl juz na zlom to moze trzba bylo go sprzedac komus za jakies grosze moze ktos mialby z niego jakis pozytek - nie dosc ze auta te coraz czesciej znikaja z naszych drog to jeszcze nie ma sie do nich wogule szacunku

po drugie zostalo polamane wiele krzakow drzew pola zryte - pujdzie czlowiek sobie puzniej na spacer w takie okolice a tu drzewa polamane koleiny porobione ze przejsc nie idzie

nastepna sprawa jest oponia ze mlodzi ludzie dorwa sie do auta i jezdza jezdza byle zajezdzic, zniszczyc itp

moze mi ktos odpowiedz po co ktos krecil taki film ? co mial na celu ?

co innego byl film ukazany wczesniej byl tam przedstaawiony DF ktory mial nieco wieksza moc i pokazywany byl zeby ukazac co ten fiat potrafi, wydaje mi sie ze wiekszosc osob poprze mnie ze film 1 byl duzo ciekawszy od filmu 2 (powyzej ukazanego)

Ale moze to tylko moje bezsensowne podejscie

pozdrawiam
Cichy

dlamnie to banda kretynow tak potraktowac fiata , pierwszy film byl o niebo lepszy do tego , calkowicie zgadzam sie z moim przedmowca

robicie tragedię, jakby to był przedostatni kant na świecie. chłopaki nie mieli co z nim zrobić, postanowili zezłomować, a przedtem stwierdzili, że można go jeszcze jakoś wykorzystać i nauczyć się jeździć

widynek dlatego kazdy ma prawo przedstawic swoja opinie na forum

moze to nie jest ostatni fiat na swiecie ale jest ich coraz mniej i teraz juz trzeba o kazdy egzemplarz dbac

Dla mnie to banda pierdolonych więśniaków!!!
Zero szacunku,
Bez urazy widynek ale gdzie ty widziałeś tam nauke jazdy? to chyba raczej nie było pouczające, chyb ze ktos uczył się jak rozjebać smochód. Zanim wyjechali on jeszcze nie był w tragicznym stanie, gorsze jezdza po drogach. zgadzam się ze mogli go sprzedać za grosze, mozedostałby szanse na drugie zycie u jakiegoś pasjonata, sam bym go z chęcią wziął, a debile mieli by choćby na niezłą flaszke. niejedna osoba wzięła by taki samochodzik z pocałowaniem ręki, zwłaszcza ze był z gazem.
A ten tytuł??? co za kretn go wymyślił bo napewno nie ma nic wspólnego z treścią filmu. taki tytuł moze mieć en poprzedni filmik, ale nie ten szajs.
Qfa aż mi ciśnienie podzkoczyło!!!
Takim filmą i frajerom mówie NIE!!!!!! i w ramach protestu kasuje ten film z dysku....

Lepszy taki koniec kanta, niz na zgniatarce na szrocie.... przynajmniej chlopcy mieli troche z tego radości...

Cytat:
pierwszy film byl o niebo lepszy do tego

specjalnie topic został tak nazwany i nie ma nic wspolnego z fiato-ładą procz tego ze ktos szaleje DFem

Cytat:
debile mieli by choćby na niezłą flaszke

Będac na ich miejscu wolałbym sie tak pobawic jakimś rupieciem niz miec flaszke....

Cytat:
A ten tytuł??? co za kretn go wymyślił

Ja....

ja mówie o tytule filmu a nie postu

aha....
zależy co ciągnie

dobra panowie niema co sie kucic bylo minelo , niamia fiata , zdania sa podzielone jeden zrobil by to a drugi to , niema co sie kucic

Alez Brateczku mu sie nie klucimy poprostu wymieniamy zadnia Jak to na forum bywa

Pozdrawiam

Czym Wy odtwarzacie ten filmik?? Bo mi WindowsMP niechce .