| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Max_psg K-shel suchy i mokry ... Mysłowice | 2007-08-05 08:39:30 Witam!
Prócz tego co wystawiam z fotkami mam jeszcze troche różnych pierdół jak uszczelki, szyby itp. więc pytać
Jeśli się dokopię do czegoś to postaram się to jeszcze wystawić. Rzeczy dużych raczej nie zamierzam wysyłać, bo cena śmieszna, pakowanie to koszmar i wysyłka będzie nieoplacalnie droga, więc odbiór osobisty. Lusterko klasykowe, zdjęte z malca 1976r. Montowane na krawędź drzwi. Pierwotnie było pokryte jakimś srebrnym młotkowym, który zeszlifowałem i całość wypolerowałem. Obudowa jest z aluminium więc od tego czasu trochę zaszła i pojawiły się małe wrzery. Ma parę drobnych wgnieceń na ramie i jedno centralnie na środku obudowy (jakby ktoś kciukiem za mocno złapał). Szklo idealne, niedawno wymieniane. Cena 30 zł.
Kapliczka z białym blatem i wskazówką z FL. Wszystko sprawne. Wytarta troche z wierzchu od wożenia skrobaczki do szyb. Cena 10zł
Uchwyt powietrza do przerobionego dolotu. Widać go w moim topicu o silniku. Jest wykonany z obudowy silnika, a nie jak się powszechnie przyjęło z półki nad silnikiem przez co ma mniejsze opory aerodynamiczne
Cena 5zł
Dmuchawa ... jak to dmuchawa, żadne rally po prostu dmuchawa
Cena 15zł
Wiatrak seria. Cena 5zł
Silnik wycieraczek. Dorzucam dolne ramiona ale są raczej w średnim stanie ze względu na popękane plastikowe tulejki. Cena 10zł
Tylna klapa odelżona z zamkiem. Wycięte wszystko prócz mocowania zamka i górnego wzmocnienia. Co drugi ząb w kratkach. Trochę obita zwłaszcza na środkowej poziomej krawędzi, bo raz wypadła mi z auta
Cena 20zł
Przednia klapa. Malowanie jak w profilu, od środka szara. Seria, stan dobry. Cena 20zł Letnie oblachowanie silnika prawa część. Cena 5zł
Resor. Dodane pióro, strzałka 10cm, czyli auto siedzi na nim bardzo nisko i jest bardzo twarde (pierwsze zdjęcia w topicu o mojej rajdówce) Cena 35zł
Ekonomiczny Flock . Wycięty z maluchowej tapicerki. Ma wycięcie dopasowane pod kapliczkę (można powiększyć) i nawiewy na szybę. Reszta deski przykryta.
Cena 5zł
Środkowa konsola. Stacyjka, przełącznik 3-pozycyjny na światła, 5 przełączników 2 pozycyjnych i 2 styki na klakson i spryskiwacz. Panel w okleinie Carbon. Cena z przełącznikami 40zł
Wlot np. na dach. Trochę przybrudzony. Trzeba go przeszlifować od spodu żeby pasował (był chyba dopasowywany do któregoś wlotu bocznego) i uzupełnić szpachlą kilka ubytków. Cena 30zł
Pozdro |
Sajmon F&F Sympatyk 126p, CC, Seicento Bydgoszcz | 2007-08-06 19:44:40 Jestem zainteresowany:
-Ekonomiczny Flock ;] -Tylna klapa odelżona... może być i bez zamka, jak będzie taniej. Ile wyniesie przesyłka? |
Max_psg K-shel suchy i mokry ... Mysłowice | 2007-08-06 23:00:48 Postaram się zważyć jutro dla pewności, ale to będie paczka na tzw. "warunkach szczególnych" więc droższa. Jeśli zmieści się w granicach 5Kg to 16zł jeśli nie to 27 :/ |
Galus Fiat 126p Gostyń | 2007-08-06 23:01:56 Witam.
Biore klape i resor .Jesli w Bydgoszczy to odbiur osobisty .Prosze o Katakt. |
Max_psg K-shel suchy i mokry ... Mysłowice | 2007-08-06 23:23:58 Jak na razie:
Sprzedane: resor Zaklepane: klapa tył, uchwyt. |
Max_psg K-shel suchy i mokry ... Mysłowice | 2007-08-07 21:40:58
Ten element jest narazie zaklepany przez Galusa i widnieje w zaklepanych jako "uchwyt", więc jesteś drugi w kolejce
Oblachowanie Ci zaklepię. Co do Rzeszowskiego, chyba nikt z moich okolicznych znajomych się nie wybiera ![]() |
vectropagus Fiat 126p White100k | 2007-08-08 07:52:58 Zróbmy w takim razie tak, że wstępnie mam zaklepany jako drugi "uchwyt" i oblachowanie.
Kiedy będzie wiadomo czy Galus bierze go czy nie?? |
Max_psg K-shel suchy i mokry ... Mysłowice | 2007-08-08 22:57:42 Galus miał się dziś odezwać, ale coś cisza |
vectropagus Fiat 126p White100k | 2007-08-09 08:54:39 także czekam na info-możliwie jak najszybciej i wtedy będziemy myśleć nad transportem tego do mnie ![]() |
Max_psg K-shel suchy i mokry ... Mysłowice | 2007-08-12 21:46:39 Update:
Sprzedany Resor Reszta jeszcze leży. |