PRAWIE JAK VOLVO.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak myślicie... tak czy nie??

http://www.octaviascout4x4.pl/

Cytat:
2007-08-06 01:43:27, Kolber7 pisze:
Jak myślicie... tak czy nie?? http://www.octaviascout4x4.pl/

Na dodatek strona tak beznadzielnie zrobiona ze rece opadaja.

szkoda ze nie robili espero w wersji 4x4 moze tez by jak volvo wygladały

Pozdr.

A mi się osobiscie podoba i samochód i strona ...

Cytat:
2007-08-06 12:17:32, robertkaluza pisze:
szkoda ze nie robili espero w wersji 4x4 moze tez by jak volvo wygladały Pozdr.

przecież robili - daewoo musso się nazywało i to była chociaż normalna terenówka a nie takie pseudo niewiadomo co, ni pies ni wydra - tym to sobie na grzyby można najwyżej pojechać do lasu a w teren to lipa z kolei na szosie dziwadło chociaż trzyma się drogi pewnie lepiej niż normalne autko

Cytat:
przecież robili - daewoo musso się nazywało i to była chociaż normalna terenówka a nie takie pseudo niewiadomo co, ni pies ni wydra - tym to sobie na grzyby można najwyżej pojechać do lasu a w teren to lipa z kolei na szosie dziwadło chociaż trzyma się drogi pewnie lepiej niż normalne autko

Musso robiło Ssang Young czy jakoś tak. Daewoo wchłonęło tą markę i przez jakiś czas były Daewoo Musso

Cytat:
2007-08-06 22:03:36, Cameel pisze:
Musso robiło Ssang Young czy jakoś tak. Daewoo wchłonęło tą markę i przez jakiś czas były Daewoo Musso

Dzieki za wytlumaczenie, bo zawzse sie dziwiłem, ze raz widze daewoo a raz ssang young

Pozdr.

Cytat:
2007-08-06 17:54:59, rudi pisze:
pseudo niewiadomo co, ni pies ni wydra - tym to sobie na grzyby można najwyżej pojechać do lasu a w teren to lipa z kolei na szosie dziwadło chociaż trzyma się drogi pewnie lepiej niż normalne autko

Oj zdziwiłbyś się, miałam okazję jeździć skautem w terenie hmm,że tak powiem - warunki ekstremalne. Byłam święcie przekonana ,że to gdzieś po drodze się rozkraczy i do domu będę wracała na pieszo. To jaką trasę przeżylo to auto i w jakich warunkach, wiem tylko ja i 2 osoby z którymi jechałam Po "przeżyciu" jakiego doświadczyłam po tej jeździe byłam pełna podziwu.

Może nie jeździłam wieloma terenowymi samochodami żeby mieć porównanie, ale uważam,ze jazda była wyśmienita i nie jedna terenówka mogłaby gdzieś tam "zawisnąć" na konarku drzewnym a skaut łojoj, przyczepność jak ta lala. Po tych przeżyciach coś zaczęło trzeć, myśleliśmy ,że zawieszenie jednak nie dało rady a to tylko błoto było

Jednym słowem - moim zdaniem skaut jest niezły

Faktyczni eprawie jak volvo... Pomysły im się w Skodzie kończą czy jak...

kazdy ma swoj gust mi ta skoda sie bardzo podoba

Cytat:
2007-08-07 09:06:54, Jabuszko pisze:
mi ta skoda sie bardzo podoba

Ja się pod tymi słowami również podpiszę.

Auto prawie jak volvo to mam ja

Cytat:
2007-08-13 06:49:26, piotr_ek pisze:
Auto prawie jak volvo to mam ja

tylko zapomniałeś dodać jak volvo sprzed 10 lat