Szyba do mirafiori-szukam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Poszukuję szyby czołowej do Fiata 131 SMirafiori.

Zbyszek.

Tez bede kupowal niedlugo do swojej rajdowki bo stara jest kiepska. Mam sklep z szybami do aut i kiedys jak sie pytalem to powiedzieli mi cos kolo 300zl. dowiem sie czy jeszcze maja dostep do nich. Niestety Olsztyn jest troche daleko od Wodzislawia slaskiego...

biala czy zielona, hartowana czy klejona? Moze wkrotce bede mial jedna w nadmiarze.

Bede mial jedna szybe do sprzedania. Nabylem jedno 131, ale nadaje sie tylko na czesci.

Fiat 131

ja mam jedna biała.
jesli jestes zainteresowany to moj nr tel to 604609088

http://www.autoszyby.com.pl/
tu kiedys mieli,niby nowe kolo 200 zl.ale nie sprawdzalem ostatnio

Witam Wszystkich.

Bardzo dziękuję Wam za pomoc. Mieszkam w takim regionie Polski, gdzie nic nie można dostać, a tam gdzie coś mają jest strasznie daleko. Jeśli byłaby możliwość przesyłki, ponoć są specjalne opakowania, niektóre sklepy oferują taką możliwość, to biorę od ręki. W najbliższym czasie nie wybieram się na południe Polski więc odbiór osobisty odpada.

W sklepie www.autoszyby.com.pl nie mają do tego modelu.

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.

Zbyszek

Przypuszczam, ze moznaby ci pociagiem poslac.

Mi nowa szyba do 125p przyszła normalnie kurierem, mysle ze w styropianie da sie wysłac!!!

witam mam szybe na sprzedaz z fiata 131s mirafiori numer kontaktowy 512689334 mam tez inne szyby i troche czesc do tego modelu gg 2197766